Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti nädalavahetuse sündmused (2018-04-09 16:09:06)


Möödunud nädalavahetusel registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 130 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli üks avaliku korra raske rikkumine, 36 varavastast kuritegu, sealhulgas 25 vargust (kolm eluruumidest ja üks sõidukist) ja üks sõidukivargus ning omavoliline kasutamine. Registreeriti 10 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 10 inimest. Tabati üheksa narkojoobes ja 39 alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 385 väärtegu.

Piiril väljastati üheksa sisenemiskeeldu ja Eestist saadeti välja üks inimene. Registreeriti üks piirirežiimi ja dokumendikohustuste rikkumine ja üks salakaubavedamise juhtum.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

6. aprillil teatati, et Lasnamäel Mahtra tänaval lõid kaks tundmatut meest 57-aastast meest.

6. aprillil teatati, et Kristiines Marja tänaval lõi 38-aastane mees 38-aastast meest. Politseinikud pidasid lööja kinni.

6. aprillil teatati, et Kesklinnas Petrooleumi tänaval lõi tundmatu meesterahvas 45-aastast meest.

6. aprillil teatati, et Mustamäel Sõpruse puiesteel asuvas korteris lõi 61-aastane mees oma endist abikaasat, 58-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

6. aprillil teatati, et Põhja-Tallinnas Sõle tänaval asuvas korteris toimus konflikt 56-aastase mehe ja 57-aastase naise vahel. Mõlemad osapooled said kergemaid vigastusi.

7. aprillil teatati, et Kesklinnas Uus-Sadama tänaval lõi tuttav mees 19-aastast naist.

8. aprillil teatati, et Põhja-Tallinnas Sitsi tänaval asuvas korteris lõi 42-aastane mees oma elukaaslast, 32-aastast naist.

8. aprillil teatati, et Kesklinnas F. R. Kreutzwaldi tänaval lõi alkoholijoobes 40-aastane mees 29-aastast meest. Politseinikud pidasid 40-aastase mehe kinni.

8. aprillil teatati, et Lasnamäel Paekaare tänaval asuvas korteris lõi 62-aastane naine oma elukaaslast, 53-aastast meest. Politseinikud pidasid naise kinni.

8. aprillil teatati, et Lasnamäel K. Kärberi tänaval asuvas korteris lõi 45-aastane mees oma elukaaslast, 38-aastast naist.

Vargus

7. aprillil teatati, et Põhja-Tallinnas Sõle tänaval asuvast kauplusest varastas 23-aastane mees kosmeetikat ja alkoholi summas 1095 eurot. Politseinikud pidasid mehe kinni ja tagastasid kauba kauplusele.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

8. aprillil teatati, et Tutermaa külas Tutermaa teel asuvasse korterisse visati läbi akna telliskivi, mis tabas 71-aastast naist, kes sai kannatada.

Juhtum piiril

5. aprillil saabusid Kiievist Tallinna Lennujaama kaks Ukraina Vabariigi kodanikku, kellel puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid. Naisele ja mehele väljastati sisenemiskeeld ning nad lahkusid 6. aprillil tagasi Kiievisse.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargused

8. aprillil peeti Tartus Riia tänava kaupluses kinni joobes mees, kes püüdis varastada 459 eurot maksvat akutrellikomplekti. Politsei paigutas 49-aastase kuriteos kahtlustatava mehe esmalt arestikambrisse kainenema. Tema juurest leitud varastatud ese tagastati rikkumata kujul kauplusele.

Politseile laekus teade, et Tartus Raatuse tänaval seisnud sõiduautost varastati kott müntidega. Kahju on 750 eurot.

Politseile laekus teade, et ööl vastu 1. aprilli varastati Tartus Ülikooli tänaval asuvas meelelahutusasutuses 27-aastaselt mehelt kullast kaelakett. Kahju on 2700 eurot.

Politseile laekus teade, et 30. märtsi õhtul varastati Tartus Kalda tee kaupluse eest lukustatud jalgratas. Kahju on 229 eurot.

Kehalised väärkohtlemised

7. aprilli hilisõhtul löödi Tartus Lossi tänaval 26-aastast joobes meest. Meedikud andsid kannatanule esmaabi ning seejärel viisid politseinikud joobes mehe kainenema.

5. aprilli õhtul puhkes Tartus Piiri tänava korteris abikaasade vahel tüli, mis päädis rüselusega. Abikaasadevahelise kähmluse tagajärjel kurtis 55-aastane naine valu, ent meedikute abi ta siiski ei vajanud. Juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaaluurimises.

Tähtsa isikliku dokumendi võltsimine

7. aprilli hilisõhtul pidasid turvatöötajad Tartus Vallikraavi tänaval asuva meelelahutusasutuse uksel kinni 17-aastase neiu, kes oli oma dokumendil sünniaega võltsinud. Noor naine anti üle korrakaitsjatele, kes ta üksikasjade selgitamiseks jaoskonda tõid.

Võrumaa

Kehaline väärkohtlemine

5. aprillil löödi Võrus Kooli tänava kaupluse parklas 44-aastast meest. Kannatanu pöördus esmaabiks haiglasse. Politseile on lööja teada ning juhtunu üksikasju selgitatakse edasises uurimises.

Juhtumid piiril

Nädalavahetusel tõkestasid piirivalvurid Koidula piiripunktis Eestisse sisenemise 26- aastasel ja 40-aastaselVenemaa Föderatsiooni kodanikul, kellel puudusid asjakohased dokumendid õigustamaks reisi eesmärki ja tingimusi. Isikud saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

6. aprillil kontrollisid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis Renaulti kaubikut, kust avastasid armatuurlauale kinnitatud kiirusmõõteseadme, mille omamine ja kasutamine on Eestis keelatud. Autoroolis olnud Läti kodanikule koostati väärteoprotokoll, seade eemaldati sõidukist ning mehel lubati sõitu jätkata.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

7. aprillil teatati, et Kundas Koidu tänaval asuvas korteris tungis 27-aastasele naisele kallale tema 26-aastane elukaaslane.

Ida-Virumaa

Avaliku korra raske rikkumine

8. aprillil teatati, et Kohtla-Järve Ahtme linnaosas Estonia puiesteel tungiti kallale 59-aastasele mehele.

Kehalised väärkohtlemised

6. aprillil teatati, et Kohtla-Järvel Endla tänaval asuvas korteris tungis 19-aastasele neiule kallale tema 31-aastane endine elukaaslane.

6. aprillil teatati, et Narvas P. Kerese tänaval asuvas korteris lõi 18-aastast neiut tema vend. Politsei pidas 37-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

6. aprillil teatati, et Narvas Rakvere tänaval asuva ühiselamu toas tungisid 36-aastasele mehele kallale tuttavad mehed.

6. aprillil teatati, et Narvas Kangelaste tänaval asuvas korteris tungis 30-aastasele mehele kallale 18-aastane noormees.

7. aprillil teatati, et Jõhvis Rakvere tänaval asuva kaupluse parklas tekkis konflikt seoses parkimisega, mille käigus lõi tundmatu mees 69-aastast meest.

7. aprillil teatati, et Kohtla-Järvel Aia tänaval asuvas korteris tungis 46-aastasele naisele kallale tema 47-aastane elukaaslane.

7. aprillil teatati, et Narvas Kreenholmi tänaval asuva kaupluse juures löödi 19-aastast noormeest. Politsei pidas alkoholijoobes 31-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

8. aprillil teatati, et Jõhvis Narva maanteel asuva kaupluse parklas tungiti kallale 39-aastasele mehele. Politsei pidas kuriteos kahtlustatavana kinni 41-aastase mehe.

8. aprillil teatati, et Jõhvis Hariduse tänaval lõi 31-aastast naist tuttav 32-aastane mees.

8. aprillil teatati, et Narvas Kangelaste tänaval asuvas korteris tungis alkoholijoobes mees kallale oma 47-aastasele naisele ja 27-aastasele tütrele. Politsei pidas 48-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

8. aprillil teatati, et Narvas Oru tänaval asuvas korteris lõi 35-aastast naist tema elukaaslane. Politsei pidas 30-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

8. aprillil teatati, et Narvas Võidu tänaval tungiti kallale 19-aastasele noormehele.

Juhtumid piiril

6. aprillil saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1969. aastal sündinud Türkmenistani Vabariigi kodanik, kellel puudus kehtiv viisa või elamisluba riiki sisenemiseks. Piiril väljastati sisenemiskeeld ja isik saadeti tagasi Vene Föderatsiooni.

6. aprillil saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1982. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanik, kellel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid riiki sisenemist. Piiril väljastati sisenemiskeeld ja isik suunati tagasi Vene Föderatsiooni.

7. aprillil saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1990. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanik, kellel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid riiki sisenemist. Piiril väljastati sisenemiskeeld ja isik suunati tagasi Vene Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Kehalised väärkohtlemised

6. aprillil lõi 63-aastane mees Põhja-Pärnumaa vallas Aluste külas asuvas tööliste soojakus 58-aastast meest, kes sai viga.

8.aprillil lõi 49-aastane mees Saarde vallas Kilingi-Nõmmel Kantsi tänaval asuvas eramus 71-aastast naist, kes sai viga.

Raske tervisekahjustuse tekitamine

7. aprillil lõid seni tuvastamata inimesed Pärnus Vana-Tallinna tänaval asuvas pargis 19-aastast ja 17-aastast meest, kes said viga.

Vargus

7. aprillil varastas 38-aastanes mees Pärnus Riia maanteel asuvast kauplusest kaks pudelit siidrit. Varguses kahtlustatav peeti kaupluse turvatöötajate poolt kinni ja anti üle politseile.

Raplamaa

Vargused

Ajavahemikul 5.-6. aprill varastati Märjamaa alevis Kõrtsuotsa külas asuvalt kinnistult 300 liitrit kütust. Vargusega tekitati kahju 342 eurot.

Ööl vastu 8. aprilli on sisse tungitud Raplas Viljandi maanteel asuvasse kauplusesse. Seal varastati 12 euro väärtuses energiajooke ning prooviti avada ka rahakassat. Lisaks on lõhuti erinevate äripindade välisuksi. Täpne kahju on selgitamisel.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab vajadusel lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 09.04.2018 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.