Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeerium koos valitsemisala asutustega osaleb Maamessil (2018-04-19 08:29:50)


Maaeluministeerium koos valitsemisala asutustega osaleb 19.-21. aprillil Tartus toimuval Maamessil. Ministeeriumi asutuste ühisstendi kujundus on sel korral üles ehitatud haldusala puudutavatele küsimustele ja vastustele. Jagatakse teavet toetuste ja nende taotlemise kohta, tutvustatakse valitsemisala asutusi ning avatud talude päeva.

"Teeme igapäevaselt tööd selle nimel, et arendada põllumajandust Eestis ning pakkuda sellega tegelevatele inimestele tuge ja toetust," ütles maaeluminister Tarmo Tamm. "Meie jaoks on väga oluline, et inimesed saaksid küsimustele vastused ning koos haldusala allasutustega püüame leida probleemidele parimad lahendused."

Täna, messi avapäeval toimub ka Eesti põllumajandusministrite väitlus, kus osalevad praegune maaeluminister Tarmo Tamm ning endised maaelu- ja põllumajandusministrid Urmas Kruuse, Ivari Padar ja Helir-Valdor Seeder. Vestlusringi modereerib aasta rahvapõllumees 2017 Paavo Otsus. Räägitakse Eesti põllumajanduse tulevikust, innovatsioonist põllumajanduses, toodangu lisaväärtustamisest, ühistegevusest ning arutletakse teemal, kas kvalifitseeritud tööjõudu on puudu.

"Sellised arutelud on kindlasti vajalikud, kuna võimaldavad murekohtade lahtirääkimist ja loovad pinnase värskete ideede kasvuks," lisas Tamm. "Oleme Maaeluministeeriumis välja töötamas põllumajanduse ja kalanduse valdkonna arengukava aastani 2030 ning võtame vastu kõik head ideed, mis aitavad meil parima tulemuseni jõuda."

Ühisstendil saab küsida nõu ministeeriumi ja ametite spetsialistidelt, kes ühtlasi tutvustavad oma tööd lähemalt. Stendil on võimalik saada informatsiooni 22. juulil neljandat korda toimuva üle-eestilise avatud talude päeva kohta ning nõuandeid, kuidas oma talu registreerida.

Baltimaade suurimal põllumajandusmessil on ühise väljapanekuga esindatud Maaeluministeerium, Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Amet, Põllumajandusamet, Maaelu Edendamise Sihtasutus koos MES nõuandeteenistusega, samuti Veterinaar- ja Toiduameti ning Põllumajandusuuringute Keskuse esindajad.

Ühisväljapanek asub C-hallis stendil C-35.

Maaeluministeeriumi ja kaaseksponentide ühine programm ning ajakava.

Lisateavet ja kell 12 algavat otseülekannet väitlusest saab jälgida Maamessi kodulehelt.

Allikas: Maaeluministeeriumi 19.04.2018 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.