Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Liiklustalgutel noomiti rohkem kui 1000 juhti (2018-04-20 07:38:25)


Politseinikud rahustasid terve ööpäeva liiklust inimeste soovitud kohtades. Kokku vesteldi 1269 kiirust ületanud juhiga, kellest 206 sai karistada.

"Tänan inimesi, kes oma mure kaardistasid. Nii nagu varasematel aastatel, aitavad need tähelepanekud ka pärast talguid liiklusjärelevalvet paremini teha," ütles Politsei- ja Piirivalveameti juhtivkorrakaitseametnik Sirle Loigo. Ta tõi välja, et paljud juhid elasid samas piirkonnas, kus kiirust ületasid. "Politseinikud kuulsid mitmeid kordi küsimust, miks teda peatati, ega tema ju ei ole probleemiallikas," ütles Loigo.

"Liiklus ei muutu turvalisemaks, kui juht vaid enda kodu või töökoha ümbruses piirkiirust jälgib, kuid nurga taga paneb gaasi juurde. Samas enamus elanikke ei vaevu isegi oma elurajoonis kiirusest kinni pidama," lausus Loigo. Politseinik loodab, et eile peatatud juhid mõtlesid vähemalt korraks oma käitumisele.

Loigo tänab 262 politseinikku ja planeerijaid, kes tegid väga head tööd. "Kuulsime inimestelt palju positiivset tagasisidet. See näitab, et olime õigetes kohtades ning tehtu läks inimestele korda," ütles Loigo.

Kiiruskaamerad fikseerisid liiklustalgutel 317 kiiruseületamist.

Statistika. Sulgudes kiiruseületamise eest karistada saanud juhtide arv.

Tallinnas ja Harjumaal vesteldi 469 juhiga (49), Tartus ja selle ümbruses 250 (40) roolikeerajaga. Põlvamaal, Võrumaal ja Valgamaal peatati 45 juhti (10). Lääne-Virumaal vesteldi 58 (17), Ida-Virumaal 127 (24) juhiga. Pärnumaal noomiti 163 (22), Raplamaal 40 (12), Järvamaal 32 (15), Saaremaal 27 (3), Hiiumaal 10 (2) ja Läänemaal 45 (8).

Eelmisel aastal toimunud liiklustalgutel osales 264 politseinikku, kes vestlesid 823 juhiga ning karistasid 173 kiiruseületajat.

18. aprillil Tallinnas tehtud fotod:

https://we.tl/qikwow0O5U

Allikas: Politsei- ja Piirivalveametii pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.