Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 18. nädala eelinfo (2018-04-30 00:37:15)

Esmaspäev, 30. aprill

· Toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai osaleb Bulgaarias Sofias toimuval topeltstandardite kohtumisel "Time to table the EU double standards on foodstuffs".

Kolmapäev, 2. mai

· Kell 12.30 toimub Maaeluministeeriumi suures saalis põllumajanduse ja kalanduse arengukava 2030 konkurentsivõimelise ja jätkusuutliku põllumajanduse, toiduainesektori ja maapiirkonna teine töörühma kohtumine.

Kohtumist juhib Maaeluministeeriumi põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Marko Gorban.

Lisainfo arengukava väljatöötamise kohta: https://www.agri.ee/et/pollumajanduse-ja-kalanduse-valdkonna-arengukava-aastani-2030.

· 2.-3. mail osaleb toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai Brüsselis toimuval põllumajanduse innovatsiooni ja maaelu arengu konverentsil "Innovating for the future of farming and rural communities".

· Kell 14.15 osaleb Maaeluministeeriumi põllumajandusturu korraldamise osakonna juhataja Kristel Maidre Energia avastuskeskuses (Põhja pst 29, Tallinn) toimuva uuringu "Kulutõhusaimate meetmete leidmiseks kliimapoliitika ja jagatud kohustuse määruse eesmärkide saavutamiseks Eestis" tutvustuse paneeldiskussioonil "Kuidas ja kus uuringu tulemusi kajastada?".

· Kell 11.20 peab Maaeluministeeriumi kantsler Illar Lemetti avakõne Itaalias Roomas 2.-4. maini toimuval mulla saastumise teemalisel rahvusvahelisel sümpoosionil. Sümpoosionil heakskiidetava lõppdokumendiga soovitakse rõhutada teema olulisust toiduohutuse, keskkonna ja inimese tervise vaatenurgast ning see sisaldab endas tõenditel põhinevat ühist tegevuskava mulla saastumise ärahoidmisel, leevendamisel ja saastatud alade taastamisel. Huvilistel on võimalik üritust jälgida FAO kodulehel (www.fao.org) otseülekande kaudu. Kohtumisel osalevad ka maaelu arengu osakonna põllumajanduskeskkonna büroo peaspetsialist Madli Karjatse ja Eesti Maaülikooli professor Alar Astover.

Neljapäev, 3. mai

· Kell 15 osalevad Maaeluministeeriumi kantsler Illar Lemetti ja põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Marko Gorban Maaeluministeeriumi väikeses saalis toimuval teisel Eesti põllumajandusühistute esindajatest koosneval ümarlaual. Ümarlaua kokkukutsumise eesmärk on kujundada põllumajandusliku ühistegevuse arendamisele suunatud poliitikainstrumendid, võttes arvesse iga sektori eripära ja vajadusi.

Reede, 4. mai

· Kell 14.30 teeb toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai Tallinna Lauluväljaku Cafe Gustavi konverentsiruumis toimuval Mahekonverentsil ettekande teemal "Mahepõllumajandus Eestis: väljakutsed ja võimalused".

· Toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvaiosaleb Pärnumaal Kurgjal toimuval sihtasutus Eesti Maaelumuuseumid nõukoja istungil.

· Pärnumaal Reius toimub 2018. aasta toidupiirkonna avaüritus, kus maaeluminister Tarmo Tamm annab Pärnumaale pidulikult üle 2018. aasta Eesti toidu piirkonna tiitli ja osaleb avaõhtusöögil. Tiitliga kaasneb ka rändauhind, milleks on vineerist rändkahvel.


Allikas: Maaeluministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.