Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Laupäeval toimub Tartu kevadlaat (2018-05-03 11:57:47)

Laupäeval, 5. mail kell 10-17 toimub Tartu kesklinnas traditsiooniline kevadlaat, mida korraldatakse juba 18. korda. Raekoja platsil ja Küüni tänaval on väljas üle 350 kaupleja.

Laadal kaubeldakse eestimaise toidu- ja talukaubaga, rikkalikult pakutakse käsitööd (kudumeid, puidust esemeid, punutisi, disainitooteid, mahekosmeetikat, ehteid, kaltsunukke, keraamikat jm). Laadale on registreerunud rohkelt istikute, seemnete, sibulate ja muu kevadise aiakraami müüjaid. Suures valikus on müügil singid, suitsuliha ja -kala, väiketootjate juustud, kevadine köögivili, värske hapukurk, redis, sibul, tomat ja mesi. Maiasmokkadele on saadaval laadamaiustused ning käsitööjäätis. Värskeid küpsetisi pakuvad mobiilsed pagarikojad.

Raekoja ette püstitatud laval kestab kuni kella 16ni kogupere kultuuriprogramm. Kevadlaadale tulevad lapsi ja laadarahvast rõõmustama mustkunstnik (kl 12.30 ja 14), Laulupesa lapsed, vahvaid etteaste pakuvad Shate tantsukooli õpilased ning kaasahaaravat muusikat teeb ansambel Moisekatzig. Laadameelolu aitavad luua tänavamuusikud mitmes erinevas paigas.


Meelelahutusprogramm laval:

10.30 Laulupesa lapsed
11.30 ansambel Moisekatziq
12.30 mustkunstnik
13.30 ansambel Moisekatziq
14.00 mustkunstnik
14.30 Shaté tantsukool
15.00 ansambel Moisekatziq

Kell 12-16 Sporditäika spordimuuseumi ees

Allikas: Tartu uudised


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.