Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Overalli loodusviktoriin (2018-05-08 07:32:19)


Lähenemas on Looduse Aasta Foto 2018 gala ning juba 12. mail jagatakse Estonia Kontserdisaalis auhindu parimatele loodusfotograafidele, kus Overall koostöös Canoniga autasustab taas kord loomafoto kategooria võitjaid.

Enne Looduse Aasta Fotot on saanud juba traditsiooniks testida loodushuviliste teadmisi Overalli loodusviktoriinil ning seegi kord on silmaringi avardavad piltküsimused ja audio,-ning videoküsimuse Eesti taime-, linnu- ja loomariigist kokku pannud Tiit Hunt. Sellel korral ootab vastuseid 12 küsimust, mille õigete vastuste leidmiseks on vaja nagu alati nii teadmisi, loogikat, kui ka kannatlikuts ning natukene õnnegi. Proovida tasub, sest kõigi õigesti vastanute vahel loosime välja ühe ägeda Canoni toote ning lisaks on meil varuks lohutusauhinnad.

Vastuseid ootame kuni 11. mail kella 15.00-ni. Viktoriini saab teha mitu korda, kuid arvesse lähevad vaid viimasena sisestatud vastused. Auhinna loosime Looduse Aasta Foto auhinnatseremoonial.

Alusta vastamist viktoriinile

Edukat vastamist!

Allikas: Looduse Omnibussi teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.