Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi 20. nädala eelinfo (2018-05-14 08:23:26)

Teisipäev, 15. mai

Algusega kell 13.00 toimub Nõmme spordikeskuses looduskaitsekuu "Terve Eesti" pidulik avamine. Avamisel tutvustatakse looduskaitsekuu sündmusi ning antakse üle Eerik Kumari nimeline looduskaitsepreemia ja Eesti looduskaitsemärgid. Kavasse kuulub loodusvaatlusretk Nõmme-Mustamäe maastikukaitsealal asuvale terviserajale ning seal nähtu talletamine loodusvaatluste andmebaasi. Looduskaitsekuu avamisel osalevad Eesti Vabariigi president Kersti Kaljulaid ja keskkonnaminister Siim Kiisler. Looduskaitsekuu tähistamist korraldavad Keskkonnaministeerium ja Keskkonnaamet.

Lisainfo: Kady-Ann Sutt, keskkonnaministeeriumi avalike suhete osakonna peaspetsialist, kady-ann.sutt@envir.ee, 6262 811, 5693 0213

Reede, 18. mai

Tallinn-Harku ning Tartu-Tõravere ilmavaatlusjaamades toimuvad avatud uste päev. Mõlemas kohas toimuvad kolm juhendajaga ekskursiooni , mis algavad kl 16.00, 18.00 ja 20.00. Kõik huvilised on oodatud, kogunemine toimub hoonete juures. Tartu-Tõravere jaama on oodatud kõik saabujad, Tallinna-Harku jaama külastamiseks on vajalik eelnevalt registreerida, mida saab Ilmateenistuse kodulehel teha alates 15. maist. Avatud uste päev juhatab sisse Ilmateenistuse juubeliaasta ning üritused. Riigi Ilmateenistus tähistab aasta pärast ehk 18. mail 2019 aastal oma 100. sünnipäeva.
Lisainfo: Valdo Jahilo,
valdo.jahilo@envir.ee, 5039531.

Algusega kell 12 toimuvad Eesti Vabariigi ja Eesti riigimetsa sajanda juubeliaasta puhul kolmes kohas Eestimaal - Kuusalus, Kohilas ja Koorastes - metsaistutustalgud, et uue metsapõlve kasvama panemisega alustada uut metsa eluringi ja panna algus uuele sajandi loole riigimetsas. Talgulised saavad osaleda metsandusteemalisel arutelul ning päeva lõpetab talgusupp ja ühispilt. Registreerimine on avatud 14. mai hommikuni või kuni kohti jätkub ja registreerida saab end RMK kodulehe kaudu.

Laupäev, 19. mai

Laupäeval, 19. mail toimuvad Muuseumiöö sündmused RMK külastuskeskustes ja rahvusparkides: Pähnis, Oandul, Lahemaal, Soomaal ja Matsalus matkad ja avatud on näitused ja muuseumid. Rohkem infot RMK loodusega koos ürituste kalendrist.

Lahemaa rahvuspargi kohalik kogukond ja Keskkonnaamet korraldavad Võhma seltsimajas seminari karjakasvatusest ja selle tulevikust -pärandmaastike väärtustest, traditsioonilisest karjakasvatusest, põlistõugudest, meie koduste külamaastikega seotud kultuuripärandi kestmisest.
Seminari lisainfo ja päevakava on leitavad
Keskkonnaameti kodulehelt.



Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.