Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 25. nädala eelinfo (2018-06-18 07:25:14)

Esmaspäev, 18. juuni

· Maaeluminister Tarmo Tamm, kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsler Olavi Petron, põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Marko Gorban, eurokoordinatsiooni osakonna juhataja Madis Pärtel ja välissuhete osakonna nõunik Siim Tiidemann osalevad Luksemburgis Euroopa Liidu põllumajandus- ja kalandusnõukogu istungil.

Nõukogu istungil tutvustab Euroopa Komisjon järgmise eelarveperioodi ühise põllumajanduspoliitika reformipaketti, käsitletakse Euroopa Merendus- ja Kalandusfondi uue perioodi eelnõud ja arutatakse kuue liikmesriigi ühisdeklaratsiooni ÜPP ja MFFi tuleviku teemal ning üheteistkümne liikmesriigi (sh Eesti) ühisavaldust, mis käsitleb teadmistepõhist põllumajandust, vesiviljelust ja metsandust biomajanduses (BIOEAST).

· Kell 13 algab Värska kultuurikeskuses visioonikonverents "Mahe Setomaa", mille eesmärk on tõsta inimeste teadlikkust mahepõllumajanduse mõjudest ja võimalustest. Maaeluministeeriumist teeb ettekande taimetervise osakonna juhataja Sigmar Suu.

· 18.-19. juunil osaleb Maaeluministeeriumi teadus- ja arendusosakonna peaspetsialist Helena Pärenson tulevase ERA-NET COFUND on Climate Change and Food Systems: Risks, Vulnerability and Resilience for Food Security väljatöötamise seminaril Brüsselis.



Kolmapäev, 20. juuni

· Maaeluminister Tarmo Tamm kohtub Poola suursaadik Grzegorz Kozłowskiga.

· Maaeluministeeriumi teadus- ja arendusosakonna juhataja Külli Kaare osaleb Riigikantselei ja Rahandusministeeriumi korraldataval strateegia "Eesti 2035" avaseminaril. Lisainfo: https://riigikantselei.ee/Eesti2035


Neljapäev, 21. juuni

· Maaeluminister Tarmo Tamm osaleb Vabariigi Valitsuse istungil ja kabinetinõupidamisel.

· 20.-22. juunil osaleb Maaeluministeeriumi kalamajandusosakonna juhataja Ain Soome Bulgaarias Burgas toimuval Euroopa Liidu liikmesriikide kalandusadministratsiooni juhtide kohtumisel, kus arutatakse Euroopa Liidu kalanduse kontrollimääruse muudatusi.


Allikas: Maaeluministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.