Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Patrullitalituse juht Aleksandr Urb: andke politseile rikkumistest teada (2018-06-21 08:19:08)

Politsei kutsub inimesi üles rikkumistest teada andma ja oma lähedaste ohutuse eest hoolitsema.
Kuna pühade ajal on väljakutsete arv tavapärasest veidi kõrgem, siis on politsei tänavatel suuremate jõududega, et lisaks avaliku korra tagamisele ka liiklusohutusele erilist tähelepanu pöörata. Narva politseijaoskonna patrullitalituse juht Aleksandr Urb julgustab inimesi rikkumistest teada andma numbril 112. "Paraku on nii, et pühade ajal on liikluses ka rohkem rikkujaid - joobes juhte, kiiruseületajaid, turvavööta sõitjaid. Siin kutsungi üles kõiki, kes liikluses kahtlase sõidustiiliga autot näevad ja kahtlustavad, et juht võib olla joobes, sellest teada andma. Politsei kontrollib laekunud vihjeid ning koostöös saame nii mõnegi ohtliku autojuhi liiklusest kõrvaldada."
Juunikuu jooksul on politsei Virumaal hoolivate kaasliiklejate abil tabanud kümme alkoholijoobes juhti ja ühe kiiruseületaja.
Patrullijuht lisas, et kindlasti peaksid inimesed pidustuste käigus ka oma lähedastel silma peal hoidma. "Selleks, et pidupäeval ei rikuks tuju ükski õnnetus või ebameeldiv vahejuhtum, palume kõigil inimestel oma lähedaste eest hoolitseda. Kinnita turvavöö, ära luba joobes sõpra rooli ning kindlasti ära istu autosse, mille juht on joobes."
Möödunud aasta ajavahemikul 19. kuni 25. juuni tabas politsei Ida prefektuuri territooriumil autoroolist 33 joobes ja 28 juhtimisõiguseta juhti. Kiiruseületajaid tabati kokku 200. Möödunud nädalal kõrvaldasid Ida prefektuuri politseinikud liiklusest 19 joobes ja seitse juhtimisõiguseta juhti. Kiiruseületajaid võeti seitsme päevaga vastutusele 132. Urb märkis, et vaatamata pealtnäha suurele arvule rikkujatele on meie teedel ülekaalus siiski tublid liiklejad, kes teadvustavad, et sõltumata punasest kalendripäevast on liikluses osalemisel alati samad reeglid.
Alates 21. juunist, taotleb Narva politseijaoskond kohtult luba joobes juhtidele karistusena määrata arest ning võimalusel konfiskeerida ka sõiduk. Niisamuti ka kiiruseületajatega, kelle kiiruseks fikseeritakse 40 km/h lubatust rohkem.
 
Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti pressiteade

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.