Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaülikool võtab vastu enam kui 1000 üliõpilast (2018-06-21 09:14:13)

Tänasest algas vastuvõtt Eesti Maaülikooli eestikeelsetele õppekavadele. Maaülikool ootab avaldusi 18 kõrghariduse esimese astme õppekavale (677 õppekohta) ning 17 magistriõppekavale (372 õppekohta). Kandideerima on oodatud
nii värsked gümnaasiumilõpetajad kui ka edasiõppevõimalusi otsivad täiskasvanud õppijad.

Selleks, et saada maaülikooli praktilisest õppest, laboritest ning rohelisest ülikoolilinnakust õige ettekujutus, on alates tänasest esmakordselt võimalus sisseastujatel maaülikooliga tutvuda läbi ülikooli virtuaaltuuri https://virtuaalne.emu.ee/ .

Üldjoontes on sisseastumistingimused samad, mis eelmisel aastal. "Erineb vaid veterinaarmeditsiini kandideerimine, sest sellest aastast peab lisaks katsetele esitama ka motivatsioonikirja. Nii loodame leida veel motiveeritumad tulevased loomaarstid, kes on tööturul kõrgelt hinnatud," sõnas õppeosakonna peaspetsialist Eda Aitsen.

Maaülikooli magistriõppes on sellest aastast laienenud sessioonõppe võimalused. "Kuigi paljud tudengid kipuvad magistriõppe asemel valima karjääri, soovime sessioonõppega laiendada nende võimalust omandada lõpudiplom ka igapäevase töö kõrval," lisas Aitsen.

Eelmisel aastal olid maaülikoolis kõrgeima konkursiga erialad veterinaarmeditsiin, keskkonnakaitse, loodusturism, maamajanduslik ettevõtlus ja finantsjuhtimine ning toiduainete tehnoloogia.

Avaldusi saab esitada sisseastumise infosüsteemis SAIS 4. juuli südaööni.

Olulised kuupäevad:

- 20. juunist 4. juulini (k.a) avalduste vastuvõtt SAIS-is

- alates 25. juunist 4. juulini (k.a) avalduste vastuvõtt peahoone (Kreutzwaldi 1a) vastuvõtulauas, ruumis 104

- 13. juulil avaldatakse esmased vastuvõetute nimekirjad - oma õppima tulek tuleb kinnitada 2 päeva jooksul alates enda vastu võetuks määramisest SAISis (vastuvõetuks määramise päev + kaks päeva)

  • 19. augustini toimub vabade õppekohtade täitmine vastuvõtu pingerea alusel

Allikas: Eesti Maaülikooli pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.