Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartu aitab leida parema tee aktiivsesse tööellu ja õpinguteks (2018-07-05 08:07:44)


MTÜ Johannes Mihkelsoni Keskus on koostöös Tartu linnavalitsusega korraldamas projekti "Samm tööellu", mis on suunatud tartlastele, kes on 12 kuud või kauem tööturult eemal olnud ja ei õpi. Projekt pakub võimalust osaleda tasuta erinevates tegevustes, mis aitavad leida parimad võimalused tööle või õppima asumiseks.


Osaleda saab koolitustel, erialakursustel ja tööpraktikal ning saada tasuta karjääri-, psühholoogilist või võlanõustamist. Samuti saab kaasa lüüa tööklubi töös või saada tuge tugiisikutelt. Koolitusel ja praktikal osalejal saab stipendiumi ja sõidutoetust ning tagatud on tasuta toitlustus ja lapsehoid.

Sotsiaal- ja tervishoiuosakonna sotsiaaltööteenistuse juhataja Inge Kooli sõnul on projekt "Samm tööellu" turvaline võimalus otsida ja leida enda jaoks sobiv rakendus. "Sarnase sisuga linna ja ühingu koostöö on toimunud mitme projekti raames, millest mõned ulatuvad aastasse 2006. Tulemused on ületanud ootusi ja üllatanud ka osalejaid, kellest pooled on asunud tööle või õppima. Teine osa on suurendanud oma konkurentsivõimet ning saanud tööotsinguteks või õpingute alustamiseks vajaliku julguse," lisas Kool.

Sügisel on huvilised oodatud koolituse "Samm tööellu" infopäevale, mis toimub 11. septembril kell 12 Antoniuse õue seminariruumis (Lutsu 3).

Projekti tegevusi korraldab MTÜ Johannes Mihkelsoni Keskus ja projekt kestab kuni 31. märtsini 2020.

Projekti rahastaja on Euroopa Sotsiaalfond, rakendusüksuseks SA Innove. Kaasrahastavad Tartu Linnavalitsus ja teised Tartumaa omavalitsused, kelle elanikud on samuti oodatud projektiga liituma.

Allikas: Tartu uudised


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.