Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevainfo (2018-07-10 18:34:35)

 

PÕHJA PREFEKTUUR

 

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

9. juulil teatati, et Mustamäel E. Vilde teel asuvas korteris tekitas 53-aastane mees oma elukaaslasele, 40-aastasele naisele valu.

9. juulil teatati, et Lasnamäel Pae tänaval asuvas korteris lõid kaks inimest 37-aastast meest.

9. juulil teatati, et Põhja-Tallinnas Sitsi tänaval asuvas korteris lõi 36-aastane mees oma elukaaslast, 22-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

9. juulil teatati, et Rummu alevikus Aia tänaval lõi meesterahvas 47-aastast naist.

9. juulil teatati, et Kostivere alevikus Liukivi tänaval asuvas korteris viskas 31-aastane meesterahvas esemega oma endist abikaasat, 43-aastast naist.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

Valgamaa

Vargus

9. juulil avastati, et Otepää vallas Pühajärvel külas on sisse murtud ehitussoojakusse ning varastatud erinevaid tööriistu. Kahju on selgitamisel.

Võrumaa

Vargus

9. juulil avastati, et Võru vallas Järvere külas murti sisse eramusse ning varastati mullivann, niiskusimur, külmik ja teisi esemeid. Kahju on selgitamisel.

Juhtumid piiril

9. juulil kella 3.50 paiku öösel kontrollisid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis sõidukit Volkswagen Golf, mida juhtis Läti kodanik, 60-aastane mees. Piirivalvurid selgitasid, et autojuht oli alkoholi tarvitanud. Mees kõrvaldati juhtimiselt ja tema suhtes alustati väärteomenetlust.

9. juulil kella 18.40 paiku saabusid Koidula piiripunkti kolm Ukraina kodakondsusega meest, kelle kontrollimisel ilmnes, et nad ei oma sobivaid dokumente põhjendamaks riigis viibimise asjaolusid, neil puuduvad piisavad elatusvahendid ning pagasis olnud esemed viitasid, et reisi eesmärk võis olla töötamine Euroopa Liidus. Meestele koostati Eestisse sisenemise keeld ning nad suunati tagasi Venemaale.

 

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

9. juulil teatati, et Narva linnas Raudsilla tänaval asuva korterelamu trepikojas tungis 59-aastasele naisele kallale tema 37-aastane naaber.

Juhtumid piiril

9. juulil saabus Narva-1 piiripunkti riigist väljuvale suunale 1978. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik, kes viibis Schengeni territooriumil seadusliku aluseta 15 päeva, neist ühe päeva Eestis. Isikule määrati rahatrahv ja tal lubati riigist lahkuda.

9. juulil saabusid Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1973. aastal, 1995. aastal ja 1985. aastal sündinud Senegali Vabariigi kodanikud. Meeste passides olevad Itaalia Vabariigi Schengeni viisad olid täielikult võltsitud. Piiril väljastati sisenemiskeelud ja isikud saadeti tagasi Vene Föderatsiooni.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

Raplamaa

Vargus

9. juulil sai politsei teate, et Rapla linnas on eelmisel nädalal varastatud jalgratas. Kahju on 300 eurot.

 

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

 

 

Allikas: PPA 10.7.18 pressiteade

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.