Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevainfo (2018-07-12 17:20:35)

 

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 69 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 33 teadet varavastastest kuritegudest, sealhulgas 24 teadet vargustest. Registreeriti 3 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 3 inimest. Üks avarii juhtus joobes juhi süül. Tabati 8 alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 240 väärtegu. Piiril väljastati 7 sisenemiskeeldu ja Eestist saadeti välja 2 isikut.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

11. juulil teatati, et Lasnamäel Paekaare tänaval asuvas korteris lõi tuttav meesterahvas 30-aastast naist.

11. juulil teatati, et Lasnamäel Punasel tänaval lõi alkoholijoobes 32-aastane mees oma abikaasat, 32-aastast naist.

Juhtumid piiril

11. juulil saabusid Kiievist Tallinna Lennujaama viis Ukraina kodanikku, kellel puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid. Meestele väljastati sisenemiskeelud ning nad viibivad Non-Schengeni alal kuni tagasilennuni.

11. juulil saabus Moskvast Tallinna Lennujaama Venemaa Föderatsiooni kodanik, kellel puudus reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid. Mehele väljastati sisenemiskeeld ning ta lahkus tagasi Moskvasse.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargused

10. juulil teatati, et Tartus Anne kanali juures on sisse murtud jäätisekioskisse ning varastatud kassaraha, jäätist ja mahlajooke. Kahju on selgitamisel.

Politseile laekus 11. juulil teade, et Tartus Ravila tänaval lõhuti sõiduki Mercedes aknaklaas ning varastati seal olnud tööriistad. Kahju on selgitamisel.

Valgamaa

Vargus

11. juulil avastati, et Otepää vallas Kääriku külas spordikompleksi juurest on varastatud halli värvi jalgratas Marin. Kahju on ligi 400 eurot.

Viljandimaa

Kehaline väärkohtlemine

Politseile laekus teade, et 10. juuli õhtul tekkis noorte seltskonnal Viljandis Vaksali tänaval konflikt, mille käigus löödi 17-aastast noormeest, kes sai viga.

Juhtumid piiril

11. juulil avastasid piirivalvurid Kagu piiripunktides kolmest sõidukist kiirusmõõteseadet avastava või selle tööd häiriva seadme ehk antiradari. Lisaks avastati ühe Volvo kindalaekast külmrelv, mis on tsiviilkäibes keelatud.

11. juulil kella 23.50 paiku tuvastas piirivalve radarivaatleja Peipsi järvel aluse, mille minek piiriveekogule oli nõuetekohaselt registreerimata. Alust kontrollinud piirivalvepatrull selgitas, et mootorpaadi juhi joove ületab seadusega lubatu ehk kuni 0,5 promilli. Paat võeti sleppi, toimetati kaldasse ning juhi suhtes alustati väärteomenetlust.

 

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

11. juulil teatati, et Vinni vallas Ulvi külas tungiti sisse korterelamu keldrisse ja varastati nurgasaag Metabo, tikksaag Makita, vurrsaag ja kaks tööriistakohvrit. Kahju on 530 eurot.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

11. juulil teatati, et Kohtla-Järvel Uuel tänaval asuvas korteris tungis 27-aastasele naisele kallale tema elukaaslane. Politsei pidas kuriteos kahtlustatavana kinni 33-aastase mehe.

11. juulil teatati, et Narva linnas Kangelaste tänaval asuva korterelamu trepikojas löödi 68-aastast meest.

Juhtum piiril

11. juulil saabus Narva raudteepiiripunkti riiki sisenevale suunale 1983. aastal sündinud Haiti Vabariigi kodanik, kellel puudus kehtiv viisa või elamisluba riiki sisenemiseks. Piiril väljastati sisenemiskeeld ja isik saadeti tagasi Vene Föderatsiooni.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargus

11. juulil sai politsei teate, et Pärnus varastati nädala eest restoranis digikaamera. Kahju on 900 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

 

Allikas: PPA 12.7.18 pressiteade

 

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.