Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 29. nädala eelinfo (2018-07-16 07:55:20)

Esmaspäev, 16. juuli

Maaeluminister Tarmo Tamm, kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsler Siim Tiidemann, põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Marko Gorban ja eurokoordinatsiooni osakonna juhataja Madis Pärtel osalevad Brüsselis Euroopa Liidu põllumajandus- ja kalandusnõukogu istungil,kus Eesti, Läti ja Leedu maaelu- ja põllumajandusministritel on kavas anda Euroopa Liidu põllumajandusvolinik Phil Hoganile üle ühiskiri, milles väljendatakse oma seisukohti uue mitmeaastase finantsraamistiku ja ühise põllumajanduspoliitika (ÜPP) ettepanekute osas.

Austria Euroopa Liidu Nõukogu eesistumise esimesel kohtumisel arutavad ministrid ÜPP lihtsustamise teemat. Lisaks on Poola põllumajandusminister Jan Krzysztof Ardanowski tõstatanud põuakahjude teema.


Laupäev, 21. juuli

Maaeluminister Tarmo Tamm osaleb avatud talude päeva avaüritusel Juurimaa Tallis Raplamaal.

Peagi toimub neljas üle-eestiline avatud talude päev, kus oma uksed avab pea 300 talu. Sel aastal anname avatud talude päevale avapaugu 21. juulil kell 12-15 Juurimaa Tallis Raplamaal toimuval avatud talude päeva avaüritusel. Kohapeal rõõmustavad nii lapsi kui täiskasvanuid kaunid hobused, PÄTS Sahver pakub värsket leiba ja kohal on Pärnumaa maitsed. Muusikat teeb folgiansambel Duo Malva & Priks ning tuju hoiab üleval Rohke Debelakk.

Pühapäev, 22. juuli

22. juulil toimub üle-eestiline avatud talude päev, oma uksed avab sel aastal rekordiliselt 296 talu ja põllumajandustootmist.

Avatud talude päeva eesmärk on tutvustada Eesti toidu valmimist ja populariseerida kohalikku toitu, näidata elu võimalikkust maal ning soodustada inimeste maale kolimist ja põllumajandusega tegelema hakkamist, harida lapsi toidu päritolu ja põllumajanduse teemal ning luua side tootja ja tarbija vahel, kasvatades usaldust nii Eesti toidu kui ka Eesti põllumajanduse vastu.

Lisainfo www.avatudtalud.ee, külastajale talude kaart: http://www.avatudtalud.ee/et/kulastajale



Allikas: Maaeluministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.