Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti nädalavahetuse info (2018-07-24 07:58:39)


Möödunud nädalavahetusel registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 133 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli üks tapmine, üks raske tervisekahjustuse tekitamine, kaks avalikku korra rasket rikkumist, 50 teadet varavastastest kuritegudest, sealhulgas kolm röövi ning 40 vargust. Registreeriti 23 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles hukkus kaks ja sai vigastada 29 inimest. Tabati 54 alkoholijoobes ja kaks narkojoobes sõidukijuhti. Registreeriti 368 väärtegu. Piiril väljastati 13 sisenemiskeeldu ja riigist saadeti välja kaks inimest. Schengeni viisaeeskirja rikkumisi tuvastati ühel juhul, salakaubavedamise juhtumeid ühel juhul ning piirirežiimi ja dokumendikohustuste rikkumisi kahel juhul.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised
20. juulil teatati, et Lasnamäel Meeliku tänaval asuvas korteris lõi 39-aastane mees oma abikaasat, 28-aastast naist ja tekitas talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.


20. juulil teatati, et Põhja-Tallinnas Madala tänaval lõi 34-aastane mees 42-aastast meest ja tekitas talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid 34-aastase mehe kinni.


21. juulil teatati, et Lasnamäel Loometsa tänaval lõi alkoholijoobes 46-aastane mees oma vennanaist, 50-aastast naist ja tekitas talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.


21. juuli öösel teatati, et Kesklinnas Tatari tänaval lõid kolm väidetavalt tundmatut meest 33-aastast meest ja tekitasid talle kehavigastusi.


21. juulil teatati, et Põhja-Tallinnas Tööstuse tänaval asuvas meelelahutusasutuses toimus konflikt 43-aastase naise ja 50-aastase naise vahel, kes tekitasid teineteisele valu.


21. juulil teatati, et Põhja-Tallinnas Uus-Maleva tänaval löödi 35-aastast meest ja 41-aastast meest.


21. juulil teatati, et Lasnamäel Uuslinna tänaval asuvas korteris toimus konflikt alkoholijoobes elukaaslaste, 43-aastase mehe ja 32-aastase naise vahel, kes tekitasid teineteisele kehavigastusi.

21. juulil teatati, et Mustamäel Sütiste teel lõi mees 26-aastast naist ja tekitas talle valu.

22. juulil teatati, et Lasnamäel Kivila tänaval asuvas korteris lõi 34-aastane mees oma endist elukaaslast, 26-aastast naist ja tekitas talle kehavigastusi.


22. juulil teatati, et Lasnamäel Majaka tänaval lõi väidetavalt tundmatu mees 54-aastast naist ja tekitas talle kehavigastusi.

22. juulil teatati, et Lasnamäel Kivila tänaval asuvas korteris lõi 24-aastane mees oma endist elukaaslast, 26-aastast naist ja tekitas talle valu. Politseinikud pidasid mehe kinni.


22. juulil teatati, et Põhja-Tallinnas Sügise tänaval lõid kaks väidetavalt tundmatut meest 65-aastast meest ja tekitasid talle valu.

22. juulil teatati, et Pirital Arnika teel asuvas majas ründas 54-aastane mees oma abikaasat, 58-aastast naist ja tekitas talle valu.


Muu sündmus
21. juulil teatati, et Lasnamäel Raadiku tänaval asuvas korteris tarbis üks seltskond alkohoolseid jooke, kui kahe mehe vahel tekkis sõnavahetus, mille käigus lõi 41-aastane mees noaga 53-aastast meest ja tekitas talle kehavigastusi. Kannatanu viidi haiglasse. Politseinikud pidasid 41-aastase mehe kinni. Prokuratuur esitas täna, 23. juulil kohtule taotluse kahtlustatavana kinnipeetud mehe vahistamiseks.


Avaliku korra raske rikkumine
22. juulil teatati, et Kesklinnas Väike-Karja tänaval lasid väidetavalt tundmatud mehed pipragaasi näkku 28-aastase mehele.

Ähvardamine
21. juulil teatati, et Lasnamäel Läänemere teel asuvas korteris ähvardas 34-aastane mees vägivallaga 38-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Röövimine
21. juulil teatati, et Kesklinnas Viru tänaval asuvas toitlustusasutuses rööviti 19-aastaselt mehelt rahakott. Politseinikud pidasid kahtlustatavana kinni kaks 17-aastast meest. Kohtu loal võeti üks 17-aastane mees vahi alla.


Vargus
20. juulil teatati, et Nõmmel Viljandi maanteel varastati kontoriruumidest erinevaid ilutooteid. Kogukahju on umbes 1200 eurot.


20. juulil teatati, et Pirital Kloostrimetsa teel varastati autost arvuti. Kahju on umbes 1200 eurot.


21. juulil teatati, et Põhja-Tallinnas Helme tänaval asuvast korterist varastati millalgi eelneva kahe nädala jooksul sularaha ja ehteid. Kogukahju on umbes 2000 eurot.


21. juulil teatati, et Kristiines Sõpruse puiesteel asuvasse poodi murti sisse ning varastati esialgsetel andmetel 6 mobiiltelefoni. Kogukahju on umbes 1500 eurot.

22. juulil teatati, et Mustamäel Kadaka teel varastati poest erinevaid elektritööriistu. Esialgsel hinnangul on kahju umbes 4000 eurot.


Juhtumid piiril

20. juulil saabus Peterburist Tallinna lennujaama Valgevene Vabariigi kodanik, kellel puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid. Mehele väljastati sisenemiskeeld ja ta lahkus tagasi Peterburi.

21. juulil saabus Kiievist Tallinna lennujaama Ukraina kodanik, kellel puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid. Naisele väljastati sisenemiskeeld ja ta lahkus samal päeval Peterburi.

21. juulil saabus Kiievist Tallinna lennujaama Ukraina kodanik, kellel puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid. Mehele väljastati sisenemiskeeld ja ta lahkus samal päeval Moskvasse.

LÕUNA PREFEKTUUR


Jõgevamaa

Vargused

Politseile laekus teade, et viimaste kuude vältel on Jõgeva vallas Pikkjärve külas sisse murtud talumaja kõrvalhoonetesse ning varastatud diislikütust, bensiini ja kaks elektrimootorit. Kahju on 744 eurot.

Politseile laekus teade, et juulikuus on Põltsamaa linnas Uuel tänaval sisse murtud kõrvalhoonesse ning varastatud kaks võsalõikurit. Kahju on umbes 1000 eurot.

Tartumaa

Kehalised väärkohtlemised

20. juuli õhtupoolikul sai politsei väljakutse Tartus Fortuuna tänavale parklasse, kus tekkis konflikt valesti pargitud auto pärast, mille käigus lõi seni tuvastamata mees 24-aastast naist vastu pead.

20. juuli õhtul sai politsei väljakutse Tartus Räni tänavale maja juurde, kus 29-aastane mees lõi 37-aastast meest rusikaga näkku.

22. juuli õhtul sai politsei väljakutse Tartus Salme tänavale korterisse, kus 41-aastane mees lõi ühise alkoholi tarvitamise käigus oma 50-aastast naist näo piirkonda. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustavana kinni.

Vargus

21. juuli õhtul varastati Tartus Turu tänaval kiirtoitlustuskohas kliendi taskust rahakott dokumentide ja sularahaga. Kahju on umbes 325 eurot.

Valgamaa

Kehaline väärkohtlemine

22. juuli öösel sai politsei väljakutse Valga valda Kaagvere külla õuealale, kus ühise alkoholi tarvitamise käigus tekkis seltskonnas kähmlus, milles sai viga 31-aastane mees ning kaklejaid lahutama läinud 14-aastane tütarlaps. Politsei pidas kuriteos kahtlustatavana kinni 29-aastase mehe.

Võrumaa

Tapmine

21. juuli pärastlõunal avastati Võrus Petseri tänaval korterist 71-aastase mehe lõikehaavadega surnukeha. Politsei pidas kuriteos kahtlustatavana kinni 31-aastase raskes joobes mehe.

Juhtumid piiril

Ajavahemikul 20.-22. juuli avastasid piirivalvurid Kagu piiripunktides sõidukite kontrollimisel 8 antiradarit, mille omamine ja kasutamine Eestis on keelatud.

20. juuli õhtul pidasid piirivalvurid Koidula piiripunktis Eestisse sisenemisel kontrollimiseks kinni Läti Vabariigi registreerimismärgiga sõiduauto Audi Allroad, mida juhtis Läti Vabariigi kodanik, 35-aastane mees. Tollikontrolli käigus avastati sõiduki uste sisse peidetud 3800 Venemaa Föderatsiooni maksumärkidega sigaretti.

20. juulil kella 11.40 paiku kontrollisid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis Eestisse sisenemisel sõidukit Hyundai, mida juhtis Venemaa Föderatsiooni kodanik, 48-aastane mees. Sõiduki pagasiruumi kontrollimisel avastas piirivalvur sealt 300 Venemaa Föderatsiooni maksumärkidega salasigaretti. Aktsiisi tasumise järel lubati mehel siseneda Eestisse. Samal päeval kella 14.30 paiku saabus piirpunkti sõiduk Volvo, mida juhtis Eesti kodanik, 34-aastane naine. Masina kontrollimisel avastati sõidukist 140 Venemaa Föderatsiooni maksumärkidega salasigaretti. Juht tasus sigarettide eest aktsiisi ja tal lubati teekonda jätkata.

21. juulil kella 12.40 paiku teatati piirivalvuritele, et Mustvee vallas Omedu jões ujunud 61-aastane mees vajus vee alla ja uppus. Piirivalvurid ja päästjad tõid mehe veest välja. Meedikute katsed meest elustada andsid kohapeal tulemust ning mees viidi edasi haiglaravile.

22. juulil kella 12.20 paiku kontrollisid piirivalvurid Lämmijärvel mootorpaati, mida juhtis Eesti kodanik, 38-aastane mees. Ilmnes, et juht ei ole piiriveekogule minekut nõuetekohaselt kordonis registreerunud. Talle määrati rahatrahv 40 eurot.

IDA PREFEKTUUR


Lääne-Virumaa

Vargus

21. juulil teatati, et Rakvere linnas Lennuki tänaval ärandati sõiduauto Volkswagen Golf. Kahju on 3000 eurot.

Ida-Virumaa

Röövimised

21. juulil teatati, et Narvas P. Kerese tänaval tungiti kallale 44-aastasele mehele ja rööviti 30 eurot sularaha, tahvelarvuti ja dokumendid. Kahju kokku on 675 eurot.

21. juulil teatati, et Narva linnas Kangelaste tänaval asuva maja juures tungiti kallale 19-aastasele noormehele ja otsiti läbi tema taskud.

Kehalised väärkohtlemised

20. juulil teatati, et Narva linnas Võidu prospektil asuvas korteris lõi 45-aastast naist tema elukaaslane. Politsei pidas 48-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

21. juulil teatati, et Kiviõli linnas Metsa tänaval tungis 22-aastasele naisele kallale tema 29-aastane elukaaslane.

21. juulil teatati, et Sillamäel Ranna tänaval asuvas korteris lõi 47-aastast naist tema elukaaslane. Politsei pidas 35-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

21. juulil teatati, et Narvas Joala tänaval asuvas korteris lõi 18-aastast neiut tema 19-aastane elukaaslane.

22. juulil teatati, et Kohtla-Järve Ahtme linnaosas Maleva tänaval asuvas korteris lõi 60-aastast naist terariistaga tema endine abikaasa. Politsei pidas 60-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

22. juulil teatati, et Jõhvis Rahu tänaval asuvas korteris lõi 34-aastast naist tema endine elukaaslane. Politsei pidas 40-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

22. juulil teatati, et Kohtla-Järvel Õpetajate tänaval tungis 32-aastasele naisele kallale tema abikaasa. Politsei pidas 36-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

22. juulil teatati, et Narva linnas Rakvere tänaval asuva kaupluse juures tungiti kallale 29-aastasele mehele. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 31-aastase mehe.

Vargused

Ajavahemikul 9. juuli kuni 22. juuli varastati Narva linnas Kreenholmi tänaval asuvast garaažiboksist plekk- ja valuveljed, tööriistad ja bensiinikanister. Kahju on 1186 eurot.

20. juulil teatati, et Olgina alevikus Töökoja tänaval tungiti sisse eramajja ja varastati aknaraamid. Kahju on 800 eurot.

Omastamine

20. juulil teatati, et Narva-Jõesuu linnas Vabaduse tänaval omastati kott, milles oli mobiiltelefon Samsung, tahvelarvuti Windows, dokumendid ning 400 eurot ja 25 000 rubla sularaha. Kokku tekitati 1770 eurot kahju.

Asja rikkumine ja hävitamine

22. juulil teatati, et Jõhvi linnas Rakvere tänaval põles kauplus. Täpsemad asjaolud selguvad kriminaalmenetluse käigus.

Juhtumid piiril

20. juulil saabus Narva-1 piiripunkti riigist väljuvale suunale 1970. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik, kes juhtis haagisega veoautot. Kontrolli käigus tuvastati, et sõiduki ja haagise VIN-koodid ja kleebised on manipuleeritud. Haagis on varastatud Poolast. Politsei alustas kriminaalmenetlust.

20. juulil saabusid Narva raudteepiiripunkti riiki sisenevale suunale 1994. aastal ja 1984. aastal sündinud Bangladeshi Rahvavabariigi kodanikud, kes esitasid kontrolliks võltsitud Itaalia Vabariigi elamisloakaardid. Piiril väljastati sisenemiskeelud ja isikud suunati tagasi Vene Föderatsiooni. Isikud viibisid Venemaal viisavabalt FIFA MM 2018 fännipassidega.

20. juuli saabusid Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1989. aastal ja 1982. aastal sündinud Senegali Vabariigi kodanikud, kes esitasid kontrolliks võltsitud Schengeni viisa ja elamisloa. Piiril väljastati sisenemiskeelud ja isikud suunati tagasi Vene Föderatsiooni. Isikud viibisid Venemaal viisavabalt FIFA MM 2018 fännipassidega.

20. juulil saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1985. aastal sündinud Ukraina kodanik, kelle ütlused reisi eesmärgi kohta olid ebaselged ja niisamuti puudusid tal asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ning tingimusi. Mehele väljastati sisenemiskeeld ja ta suunati tagasi Vene Föderatsiooni.

21. juulil saabus Narva raudteepiiripunkti riiki sisenevale suunale 1992. aastal sündinud Bangladeshi Rahvavabariigi kodanik, kes esitas kontrolliks võltsitud Belgia Kuningriigi elamisloakaardi. Piiril väljastati sisenemiskeeld ja mees suunati tagasi Vene Föderatsiooni. Ta viibis Venemaal viisavabalt FIFA MM 2018 fännipassiga.

21. juuli saabusid Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1989. aastal ja 1978. aastal sündinud Senegali Vabariigi kodanikud, kes esitasid kontrolliks võltsitud Schengeni viisa ja elamisloa. Piiril väljastati sisenemiskeelud ja isikud suunati tagasi Vene Föderatsiooni. Isikud viibisid Venemaal viisavabalt FIFA MM 2018 fännipassidega.

22. juulil saabus Narva-1 piiripunkti 1984. aastal sündinud Côte d'Ivoire'i Vabariigi kodanik, kes esitas kontrolliks võltsitud Itaalia Vabariigi viisa. Piiril väljastati sisenemiskeeld ja mees saadeti tagasi Vene Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR


Pärnumaa

Vargused

21. juulil sai politsei teate, et Pärnus Tammsaare puiesteel asuvast hotellitoast on varastatud mobiiltelefon Samsung S8. Vargusega tekitati varalist kahju 800 eurot.

22. juulil sai politsei teate, et Pärnus Vikerkaare tänavalt on varastatud valget värvi sõiduauto Lexus.

Raplamaa

Kehaline väärkohtlemine

21. juulil sai politsei teate, et Kehtna alevikus Viljandi maanteel asuvas korteris lõi 38-aastane mees oma 29-aastast elukaaslast, kes sai viga. Mees peeti kahtlustatavana kinni.

Saaremaa

Kehaline väärkohtlemine

19. juulil sai politsei teate, et Kuressaares Kevade tänaval lõi 68-aastane naine 76-aastast naist, kes sai viga.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.