Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartu toidu-ja veinifestivalil saab tutvuda Liivimaa Maitsetega (2018-07-27 08:45:19)

Augusti esimesel nädalavahetusel toimuva Tartu toidu- ja veinifestivali programmiga on tänavu liitunud "Liivimaa Maitsete" alamarsruudi "Taste Hanseatica" toidutöötuba, mis toimub 3. augustil kell 11-15 Tartu turuhoones.

Töötoa korraldajaks on SA Tartumaa Turism ning läbiviijateks on GMP Clubhotel restorani kokad. Peamiseks tooraineks on kala.

Töötuppa on oodatud osalema kõik projekti piirkonnas (Eestis Jõgeva-, Tartu-, Valga-, Põlva-, Võru-, Viljandi-, Pärnu- , Hiiu-,Saare - ja Läänemaa ning Lätis Vidzeme ja Kurzeme) tegutsevad toidupakkujad ning nende töötajad. Registreerumine on avatud kuni 2. augustini SIIN.

Töötuba on pealtvaatajatele avatud ning valminud maitseelamusi saavad külastajad kohapeal degusteerida. Töötuba toimub eesti keeles.

"Taste Hanseatica" (Via Hanseatica toidumarsruut) toidutöötube toimub kokku 10: kuus Lätis Vidzeme piirkonnas ning neli Eestis (kaks Valgamaal, üks Tartumaal ja üks Jõgevamaal). Valgamaa töötoad toimusid Valga-Valka piirilaadal ning Valgas toimunud Liivimaa laadal, Jõgevamaa töötuba toimub septembrikuus.

Eesti ja Läti koostööprojekt "Livonian Culinary Route ehk Liivimaa toidutee" tegevused algasid eelmise aasta mais ning selle raames luuakse Liivimaa toidupärimusel põhinev turismitoode: Eestit ja Lätit ühendav võrgustik "Liivimaa Maitsed". Projekti on kaasatud turismimarsruudile Via Hanseatica jäävad ettevõtted ning üheskoos tugevdatakse ja tutvustatakse kohalikku toiduidentiteeti läbi mitmesuguste tegevuste.

Projekti kogueelarve on 1 059 789 eurot, millest Eesti-Läti programmi toetus on 900 821 eurot.

Allikas: Tartu uudised


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.