Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Päästeamet: Eesti päästjad osalevad Lõuna-Koreas toimuvatel Päästjate Maailmamängudel (2018-09-05 08:15:41)


5.septembril sõidab Tallinnast Lõuna-Koreasse Eesti päästjate paremik, et osaleda 13. Päästjate Maailmamängudel. Päästeametit sõidab esindama 10-liikmeline meeskond, kes paneb oma võimed proovile 20 erineval spordialal.

"Eesti päästjad on hingega asja juures ning see on hea näide, kui Sul on unistus, siis selle poole tasub püüelda," kiidab päästjate omaalgatuslikku ettevõtmist Päästeameti päästetööde osakonna juhataja Martin Lambing. "See meeskond on väga palju ise teinud selleks, et unistus sellel võistlusel osaleda täituks. Sellised võistlused on heaks võimaluseks näidata Eesti päästjate head vormi, kõrget taset ja ettevalmistust maailmatasemel päästetegevustes osalemiseks."

Tõrva päästekomando komandopealiku ja tänavuse Parima Pritsumehe tiitli võitnud Alor Kasepõllu sõnul oli soov osaleda Päästjate Maailmamängudel peas küpsenud juba mitmeid aastaid, kuid nüüd otsustati asi ka päriselt ära korraldada. "Kõik Maailmamängudel osalevad päästjad leidsid kohalike omavalitsuste ja erasektori näol sponsorid ise. Kuna Päästjate Maailmamängud on suurejooneline võistlus, siis vajasime ka viisakaid ja kaasaegseid esindus- ja võistlusriideid. Abipalve sai õhku visatud Päästeametile, kes sellest kinni haaras ja soetas kõik, mis vaja. Süda nuttis sees -rõõmust, päriselt," lisas Kasepõld.

Päästjate Maailmamängud toimuvad Lõuna-Koreas Chungju linnas ja selle ümbruses. Võistlused algavad suure avatseremooniaga 9. septembril ja lõpevad 17. septembril. Eestit esindab meeskond koosseisus Kristjan Mikk (Tõrva päästekomando), Timo Laks (Tõrva päästekomando), Harri Joakit (Võru päästekomando), Aleksander Matrossov (Mustvee päästekomando), Rauno Ojamägi (Kohila päästekomando), Fred Anton (Kohila päästekomando), Sander Kaur (Kohila päästekomando), Mikk Palover (Tõrva päästekomando), Alari Kais (Valgamaa päästepiirkond) ja 2018. aasta parima Pritsumehe tiitli võitnud Alor Kasepõld (Tõrva päästekomando).

Eesti päästjate tegemistel Lõuna-Koreas saab silma peal hoida nende Facebooki lehel Tõrva Firefighters (https://www.facebook.com/T%C3%B5rva-Firefighters-252636118251372/) ja otseülekandeid võistlusest näeb Youtube'i kanalil Tõrva Firefighters (https://www.youtube.com/channel/UCZJ7EwpUj7-2vzPN3x4D2Hw).

Allikas: Päästeameti pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.