Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluminister ja riigihalduse minister külastavad reedel Põlvamaad (2018-10-05 08:28:17)

Maaeluminister Tarmo Tamm ja riigihalduse minister Janek Mäggi on reedel, 5. oktoobril ringreisil Põlvamaal, et külastada Põlvamaa ettevõtteid, kohtuda omavalitsusjuhtide ja Võõpsu küla elanikega.

Maaeluminister Tarmo Tamme sõnul sõltub maapiirkondade jätkusuutlikkus suuresti piirkonna ettevõtluse arengust: "Põlvamaal on väga mitmekesine ettevõtlusmaastik, kuid samas on erinevates valdkondades potentsiaali ettevõtlust veelgi edasi arendada." "Mõistmaks, kuidas maaettevõtjatel ja -inimestel läheb, on oluline kohtuda kohalike omavalitsuste esindajate ja ettevõtjatega ning arutada, millised on ettevõtluse arengut takistavad kitsaskohad ja kuidas kohalikku ettevõtlusaktiivsust tõsta," sõnas Tamm.

"Toetame koos Maaeluministeeriumiga regionaalset mõõdet ja jälgime, et riigi poolt pakutud programmid ei dubleeriks, vaid täiendaksid üksteist," ütles riigihalduse minister Janek Mäggi. "Kohalike teede korrashoid, tööstuse arendamine ja uuest aastast startiv Kagu-Eesti programm peaksid parandama regiooni konkurentsivõimet. Puhas, looduskaunis keskkond on suur arengueelis. Siin elaks või isegi," lisas minister Mäggi.

Ministrite päevakava näeb kell 10.15 ette Räpina paberivabriku külastamist, kell 11.15 kohtutakse palvemaja ees Võõpsu küla elanikega. Kell 13.30 toimub kohtumine Põlvamaa omavalitsusjuhtidega ning päeva lõpetab kell 15.15 Põlva Agro külastus.

2019. aastal käivitatakse Kagu-Eesti programm, mille eelarve neljaks aastaks on 3,2 miljonit eurot. Programm aitab tõsta piirkondliku ettevõtluse aktiivsust, suurendada tööhõivet ja vajalike teenuste kättesaadavust ning parandada kohalike inimeste heaolutaset.



Allikas: Maaeluministeeriumi pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.