Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti nädalavahetuse sündmused ja liiklusinfo (2018-10-09 08:54:20)


Möödunud nädalavahetusel registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 132 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli neli avaliku korra rasket rikkumist ja 35 varavastast kuritegu, sealhulgas üks röövimine ja 27 vargust (kaks eluruumidest). Registreeriti 13 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles hukkus üks ja sai vigastada 13 inimest. Tabati 51 alkoholijoobes ja kaks narkojoobes sõidukijuhti. Registreeriti 381 väärtegu.

Piirilt väljastati 16 sisenemiskeeldu ja Eestist saadeti välja viis isikut. Registreeriti viis Schengeni viisaeeskirja rikkumist, üks salakaubavedamise juhtum ning üks piirirežiimi ja dokumendikohustuse rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised
5. oktoobril teatati, et ema tekitas Lasnamäel Tuha tänaval asuvas korteris konflikti käigus valu oma tütrele, 18-aastasele tüdrukule ja tema elukaaslasele, 24-aastasele mehele.

5. oktoobril teatati, et tuttav meesterahvas lõi Põhja-Tallinnas Amburi tänaval ühise alkoholitarvitamise käigus 43-aastast naist.


5. oktoobril teatati, et alkoholijoobes 31-aastane naine lõi Lasnamäel K. Kärberi tänaval asuvas korteris oma vanaema, 81-aastast naist ja tekitas talle kehavigastusi.


5. oktoobril teatati, et 39-aastane mees lõi ühise alkoholitarvitamise käigus 35-aastast naist ja tekitas talle valu.


6. oktoobril teatati, et alkoholijoobes 37-aastane mees lõi Lasnamäel Kalevipoja põiktänaval oma elukaaslast, 28-aastast naist ja tema ema, 50-aastast naist.


6. oktoobri öösel teatati, et Kesklinnas A. Weizenbergi tänaval löödi alkoholijoobes 44-aastast meest ja tekitati talle kehavigastusi.


6. oktoobril teatati, et Kristiines Tulika tänaval asuvas meelelahutusasutuses löödi 35-aastast meest ja tekitati talle kehavigastusi.


6. oktoobril teatati, et 46-aastane mees lõi Põhja-Tallinnas Kopli tänaval 26-aastast meest ja tekitas talle valu. Politseinikud pidasid 46-aastase mehe kinni.

6. oktoobril teatati, et 66-aastane mees lõi Lasnamäel Mahtra tänaval asuvas korteris oma abikaasat, 60-aastast naist ja tekitas talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.

7. oktoobril teatati, et Kesklinnas Vana-Posti tänaval löödi 19-aastast meest ja tekitati talle kehavigastusi.

7. oktoobril teatati, et Lasnamäel Raadiku tänaval lõi 34-aastast naist tema sõbranna mees ja tekitas naisele kehavigastusi.

7. oktoobril teatati, et 43-aastane mees ründas Lasnamäel Raadiku tänaval oma alkoholijoobes elukaaslast, 40-aastast naist ja tekitas talle valu.

7. oktoobri öösel teatati, et Kesklinnas Sauna tänaval löödi 32-aastast meest ja tekitati talle kehavigastusi.


7. oktoobril teatati, et väidetavalt tundmatu mees lõi Kesklinnas Tatari tänaval 30-aastast meest ja tekitas talle kehavigastusi.


7. oktoobril teatati, et 39-aastane mees ründas Mustamäel Sõpruse puiesteel asuvas korteris oma elukaaslast, 42-aastast naist.


7. oktoobril teatati, et 51-aastane mees ja 33-aastane mees lõid Põhja-Tallinnas Randla tänaval asuvas korteris 63-aastast meest ja tekitasid talle valu.


Avaliku korra raske rikkumine
6. oktoobril teatati, et alkoholijoobes 33-aastane mees lõi Lasnamäel Ümera tänaval puksiirikonksuga teist 33-aastast meest ja tekitas talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid avaliku korra raskes rikkumises kahtlustatuna 33-aastase mehe kinni.

7. oktoobril teatati, et 32-aastane mees lõi Lasnamäel Peterburi teel 37-aastast meest ja tekitas talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid 32-aastase mehe kinni.


Vargus
6. oktoobril teatati, et K. Kärberi tänaval on sõiduautol varastatud neli rehvi. Kahju on ligikaudu 1000 eurot.

7. oktoobril teatati, et eelneva kahe nädala jooksul on Kesklinnas Tehnika tänaval keldrist varastatud kaks elektrisaagi. Kahju on kokku 1500 eurot.

Ähvardamine
6. oktoobril teatati, et alkoholijoobes 54-aastane mees ähvardas Rahumäe teel oma venda, samuti 54-aastast meest.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine
5. oktoobril teatati, et alkoholijoobes 36-aastane mees lõi Rummu Alevikus Aia tänaval asuvas korteris oma elukaaslast, 44-aastast naist.

5. oktoobril teatati, et 66-aastane naine tarvitas Loksal Posti tänaval asuvas korteris koos poja ja tema sõbraga alkoholi ning selle käigus lõi poja sõber naist.

7. oktoobril teatati, et alkoholijoobes 51-aastane mees lõi Lehtmetsa külas Kose maanteel oma elukaaslast, samuti alkoholijoobes 46-aastast naist ja tekitas talle valu.

7. oktoobril teatati, et Maardus Haigla tänaval löödi konflikti käigus 28-aastast meest ja tekitati talle kehavigastusi.

Avaliku korra raske rikkumine
5. oktoobril teatati, et Saue linnas Ridva teel asuva kaubandusasutuse ees toimus kaklus kahe 20-aastase mehe, 23-aastase naise, 27-aastase mehe ja 29-aastase mehe vahel.

6. oktoobril teatati, et 34-aastane mees lõi Kehra linnas Spordi tänaval asuvas meelelahutusasutuses 25-aastast meest ja tekitas talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid 34-aastase mehe kinni.

Juhtumid piiril
5. oktoobril saabus Kiievist Tallinna lennujaama Ukraina kodanik, kellel puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid. Naisele väljastati sisenemiskeeld ja ta lendas tagasi Kiievisse.

6. oktoobril saabusid Kiievist Tallinna lennujaama kolm Ukraina kodanikku, kellel puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid. Kolmele mehele väljastati sisenemiskeeld ja nad viibivad lennujaama kinnisel Non-Schengeni alal kuni tagasilennuni.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehalised väärkohtlemised

7. oktoobril löödi Tartus Vabriku tänaval 34-aastast mees, kes pöördus tervisekontrolliks traumapunkti. Juhtunu üksikasju uurib politsei.

7. oktoobril varahommikul löödi Tartus Vanemuise tänava parklas 36-aastast meest, kes sai viga ning viidi meedikute poolt traumapunkti. Lööjat ning juhtunu üksikasju selgitab politsei.

6. oktoobril teatati politseile, et Tartus Turu tänava korteris lõi 34-aastane mees ühise alkoholi tarvitamise käigus 39-aastast elukaaslast. Politsei pidas lööja kinni ning toimetas ta esmalt arestikambrisse kainenema.

Tööõnnetus

5. oktoobril kella 16.30 ajal sai häirekeskus teate, et Tartus Kastani tänaval ettevõtte territooriumil on juhtunud õnnetus, kus 59-aastane kaubalifti remontinud mees kukkus liftišahti ning sai sedavõrd raskeid vigastusi, et hukkus sündmuskohal. Juhtunu üksikasju uuritakse kriminaalmenetluses.

Valeraha teated

4. oktoobril avastati Tartus Vanemuise tänava ettevõttest võltsimistunnustega 2-eurone münt, mis saadeti uurimiseks ekspertiisi.

2. oktoobril avastati Tartus Riia tänava pangaautomaadist võltsimistunnustega 50-eurone rahatäht, mis saadeti ekspertiisi.

Valgamaa

Kehaline väärkohtlemine

7. oktoobri õhtul sai politsei väljakutse Tõrva linna Ehitajate tänavale, kus olid omavahel kähmlema läinud elukaaslased. Politsei pidas joobes 28-aastase mehe kinni ning viis ta esmalt arestikambrisse kainenema.

Röövimine

7. oktoobril varahommikul võttis 63-aastane mees Otepää vallas asuva baari juurest peale ühe noormehe, kes soovis sõita Õrusse. Esialgsetel andmetel palus noormees sohvril hetkeks Sarapuu bussipeatuses seisma jääda. Bussipeatuses lõi aga nooruk teda sõidutanud meest, istus seejärel ise võõra Volkswageni rooli ning põgenes. Kannatanu helistas politseisse, kelle abil leiti ärandatud avariiline sõiduk Restu külast ning selle juures peeti kuriteos kahtlustatavana kinni 19-aastane noormees. Sõiduvahend tagastati omanikule ning juhtunu üksikasju uurib politsei kriminaalmenetluses.

Viljandimaa

Vargus

5. oktoobril teatati, et Viljandis C. R .Jakobsoni tänava eramu eest ärandati Kia Sportage maastur. Kahju on selgitamisel.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

Politseile teatati, et 1. oktoobril varastas 47-aastane mees, kes on süstemaatiliselt varavastaseid süütegusid toime pannud, Tapa linnas Kalmistu tn kauplusest neli pudelit viina.

Omavoliline sissetung

5. oktoobril teatati politseile, et Rakveres oli omavoliliselt tungitud korterisse.

Ida-Virumaa

Vargus

Politseile teatati, et 5. oktoobril varastati raudteerööpa aluslapid ja rööpanaelad. Kahju on täpsustamisel.

Ähvardamine

6. oktoobril teatati politseile, et Kohtla-Järvel ähvardab tundmatu mees relvaga 62-aastast meest Uuel tänaval. Politsei pidas kinni joobes 37-aastase mehe, kelle juurest leiti mängurelv. Mees toimetati politseijaoskonda.

Kehalised väärkohtlemised

5. oktoobril tulid Narvas Võidu tänaval kaks noorikut kallale 13-aastasele poisile ja lõid teda.

5. oktoobril tulid kolm tundmatut meest kallale Jõhvis Narva maanteel 22-aastasele mehele kallale ja lõid teda.

6. oktoobril lõi Narvas Tallinna maanteel tundmatu mees 34-aastast meest.

6. oktoobril lõi Kohtla-Järvel 43-aastane mees kodus oma 41-aastast elukaaslast.

6. oktoobril tuli Kohtla-Järvel 66-aastane mees kodus kallale oma 63-aastasele abikaasale. Mees on kahtlustavana kinni peetud.

6. oktoobril lõi Narva 31-aastane mees oma 31-aastast elukaaslast. Mees on kahtlustavana kinni peetud.

6. oktoobril tuli Narvas 39-aastane mees kallale oma 31-aastasele elukaaslasele. Mees toimetati politseijaoskonda.

7. oktoobril lõi Narva-Jõesuus kodus aastane 32-aastane mees oma 65-aastast ema. Mees peeti kinni.

7. oktoobril lõi tundmatu mees Kohtla-Järvel Olevi tänaval 79-aastast meest.

7. oktoobril löödi Narvas Tallinna maanteel 17-aastast noormeest, kes sai kehavigastusi.

7. oktoobri lõi Narva-Jõesuus 32-aastane mees oma 66-aastast ema ja 59-aastast isa. Lööja peeti kinni.

7. oktoobril tuli Narvas 44-aastane mees kallale oma 36-aastasele elukaaslasele. Mees toimetati politseijaoskonda.

7. oktoobril lõi Kiviõlis 75-aastane mees lõi 54-aastast meest.

Juhtumid piiril

5. oktoobril kontrollisid Narva raudteepiiripunkti ametnikud Eestisse sisenemisel Moskva-Tallinn rongi reisijat, 1998. aastal sündinud Ghana Vabariigi kodanikku, kelle viisa oli võltsitud. Mehele koostati sisenemiskeeld, saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni ja anti üle Venemaa Föderatsiooni piirivalvele.

5. oktoobril saabus Venemaa Föderatsioonist liinibussiga Narva-1 piiripunkti 1989. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanik, kelle juurest avastati tollikoera abil kilekott kahe kanepit sisaldava sigaretiga. Mehe viisa tunnistati kehtetuks, talle koostati sisenemiskeeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

5. oktoobril saabus Venemaa Föderatsioonist jalgsi Narva-1 piiripunkti 1990. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanik. Mehe reisi eesmärgi kohta antud ütlused olid ebaselged, puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ning tingimusi. Mehele väljastati sisenemiskeeld ja ta suunati tagasi Venemaa Föderatsiooni.

5. oktoobril saabus Venemaa Föderatsioonist sõiduautos kaasreisijana Narva-1 piiripunkti 1993. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanik, kellel polnud kehtivat viisat. Naisele väljastatud sisenemiskeeld ja suunati tagasi Venemaa Föderatsiooni.

6. oktoobril kontrollisid Narva-1 piiripunkti ametnikud Eestisse sisenemisel 1994. aastal sündinud Ukraina kodanikku. Mehe reisi eesmärgi kohta antud ütlused olid ebaselged, puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ning tingimusi. Mehele väljastati sisenemiskeeld ja ta saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

7. oktoobril kontrollisid Narva-1 piiripunkti ametnikud Eestist väljumisel 1988. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku ja selgitasid välja, et naine viibis Schengeni alal viisaga lubatust kuus päeva kauem. Naisele tehti ettekirjutus Eestist lahkumiseks ja ta lubati Venemaa Föderatsiooni.

7. oktoobril kontrollisid Narva-1 piiripunkti ametnikud Eestisse sisenemisel 1991. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanikku. Mehel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi ning puudusid rahalised vahendid. Talle väljastati ja ta saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine

7. oktoobril sai politsei teate, et Pärnus löödi avalikus kohas 23-aastast meest.

6. oktoobril sai politsei teate, et Pärnus linnas löödi korteris 30-aastast naist. Politsei pidas kahtlustavana kinni 27-aastase mehe.

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine

7. oktoobril sai politsei teate, et Haapsalu linnas löödi 41-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 43-aastase mehe.

Järvamaa

Kehaline väärkohtlemine

6. oktoobril sai politsei teate, et Paide linnas löödi korteris 36-aastast naist.

Raplamaa

Kehaline väärkohtlemine

7. juulil sai politsei teate, et kahe päeva eest löödi Kehtna vallas korteris 48-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 42-aastase mehe.

Saaremaa

Avaliku korra raske rikkumine

5. oktoobril sai politsei teate, et Kuressaare löödi avalikus kohas 59-aastast meest. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 33-aastase mehe.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab vajadusel lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Liiklusinfo 08.10.2018

Edastame ööpäeva jooksul laekunud teabe liiklusõnnetuste, ärandatud ja leitud sõidukite kohta.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 1 narko- ja 17 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Liiklusõnnetused

08.10.2018 kell 05.48 toimus liiklusõnnetus Harjumaal Kuusalu vallas Tallinn-Narva mnt 31. kilomeetril, kus 55-aastane naine kaotas kontrolli sõiduauto Toyota Avensis üle ja sõitis teelt välja. Juht toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

08.10.2018 kell 07.50 teatati liiklusõnnetusest Hiiumaal Heltermaa-Kärdla-Luidja mnt 26. kilomeetril, kus ülekäigurajal jalgrattaga teed ületanud 16-aastane tüdruk sõitis ette sõiduautole Volkswagen Passat, mida juhtis 27-aastane mees. Jalgrattur toimetati Hiiumaa Haiglasse kontrolli.

08.09.2018 kell 18.54 toimus liiklusõnnetus Tallinnas Pärnu mnt 10 juures, kus tuvastamata sõiduk reastus järsult vasakule, mille tõttu linnaliinibussi Scania juhtinud 64-aastane mees pidurdas. Pidurdamise tagajärjel kukkus bussis viibinud 57-aastane naine, kes ei hoidnud kinni bussikäepidemest. Reisija toimetati Ida-Tallinna Keskhaiglasse.

Ärandatud ja leitud sõidukite kohta teateid ei laekunud.

Sügisene pimedus muudab helkurita jalakäija õigeaegse märkamise raskeks. Politsei palub, et inimesed kontrolliksid, et neil endil ja lähedastel oleks küljes vähemalt üks helkur. Helkur võib päästa elu.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.