Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2018-10-12 09:35:36)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 67 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli kaks avaliku korra rasket rikkumist ja 31 varavastast kuritegu, sealhulgas 21 vargust (kolm eluruumidest ja kaks sõidukitest) ning üks sõidukivargus ja omavoliline kasutamine. Registreeriti seitse inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kaheksa inimest. Tabati 11 alkoholijoobes ja kaks narkojoobes sõidukijuhti. Registreeriti 159 väärtegu.

Piirilt väljastati üheksa sisenemiskeeldu ja Eestist saadeti välja kolm isikut. Registreeriti üks salakaubavedamise juhtum.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised
10. oktoobril teatati, et 51-aastane mees lõi Lasnamäel Ümera tänaval asuvas korteris ühise alkoholitarbimise käigus 26-aastast meest. Politseinikud pidasid 51-aastase mehe kinni.

10. oktoobril teatati, et 39-aastane mees lõi Kristiines Nõmme teel 19-aastast naist ja tekitas talle valu. Politseinikud pidasid mehe kinni.

10. oktoobril teatati, et alkoholijoobes 43-aastane mees lõi Lasnamäel Uuslinna tänaval asuvas korteris oma ema, 65-aastast naist ja tekitas talle valu. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine
10. oktoobril teatati, et 33-aastane mees lõi Maardus Ringi tänaval asuvas korteris oma isa, 52-aastast meest ja tekitas talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid 33-aastase mehe kinni.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Avaliku korra raske rikkumine

10. oktoobri pärastlõunal sai politsei väljakutse Tartus Sõpruse puiesteele, kus tüli käigus lasi 21-aastane mees gaasipüstolile sarnanevast relvast 38-aastast meest. Kannatanu viidi esmaabi andmiseks haiglasse.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

9. oktoobri hilisõhtul tungis Tapa vallas asuvas külas 51-aastasele naisele kallale tema 56-aastane elukaaslane. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

10. oktoobril teatati, et Narvas Kangelaste tänaval asuvas korteris kasutas 40-aastane naine vägivalda enda alaealise lapse suhtes. Naine peeti kahtlustatavana kinni.

Vargus

10. oktoobril teatati, et Narvas Puuvilla tänaval asuvast angaarist varastati kaubik Ford Transit. Kahju on 5000 eurot.

Juhtumid piiril

10. oktoobril saabusid Narva-1 piiripunkti riigist väljuvale suunale 1995. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik, kes viibis Schengeni territooriumil seadusliku aluseta 42 päeva ja 1970. aastal sündinud Ameerika Ühendriikide kodanik, kes viibis Schengeni alal seadusliku aluseta 46 kalendripäeva. Neile koostati ettekirjutused Eestist lahkumiseks.

10. oktoobril saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1992. aastal ja 1991. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanikud, kes andsid ebaselgeid ütlusi oma reisi eesmärkide kohta kellel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisemiseks. Piiril väljastati sisenemiskeelud ning mehed saadeti tagasi Venemaale.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Möödunud ööpäeva jooksul Lääne prefektuuris olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab vajadusel lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.