Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 42. nädala eelinfo (2018-10-15 08:23:23)

Esmaspäev, 15. oktoober
  • Maaeluminister Tarmo Tamm, kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsler Siim Tiidemann, põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Marko Gorban, toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai ning eurokoordinatsiooni osakonna juhataja Madis Pärtel osalevad Luksemburgis Euroopa Liidu põllumajandus- ja kalandusnõukogu istungil. Kohtumisel on päevakorras Euroopa Liidu ühise põllumajanduspoliitika (ÜPP) tulevik, kus ministrid arutavad ÜPP lihtsustamist ja keskkonna eesmärke. Lisaks on muude punktide all teemaks sigade Aafrika katku ülevaade, kus Euroopa Komisjon annab ülevaate hetkeolukorrast.

Minister Tamm kohtub ka Euroopa Komisjoni põllumajanduse ja maaelu arengu volinikPhil Hoganiga, keskendudes ÜPP tulevikule ja põua küsimusele ning keskkonna, merenduse ja kalanduse volinik Karmenu Vellaga, kellega räägitakse Euroopa Merendus- ja Kalandusfondi (EMKF) määruse eelnõu olulisematest küsimustest.

Teisipäev, 16. oktoober

  • Kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsler Siim Tiidemann ja eurokoordinatsiooni osakonna nõunik Tarvo Järve osalevad kahepoolsel kohtumisel Euroopa Komisjoni esindajatega, kus arutatakse EMKF vahendite jaotuse ettepanekut, halduskoormuse vähendamist ning kontrolli ja järelevalve toetamise võimalusi.

  • Põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Marko Gorban ja põllumajanduspoliitika osakonnajuhataja Kristel Maidre osalevad Bratislavas riskijuhtimise teemalisel konverentsil.

Kolmapäev, 17. oktoober

Neljapäev, 18. oktoober

  • 18.‒19. oktoobrilosaleb Maaeluministeeriumi teadus- ja arendusosakonna peaspetsialist Helena Pärenson Euroopa Maaeluvõrgustike Assamblee alalise innovatsiooni töögrupi korralisel koosolekul.

  • Maaeluminister Tarmo Tamm osaleb Vabariigi Valitsuse istungil ja kabinetinõupidamisel.



Allikas: Maaeluministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.