Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2018-10-30 14:17:01)

 

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 76 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 32 varavastast kuritegu, sealhulgas 19 vargust (üks eluruumidest, üks sõidukitest). Registreeriti kolm inimvigastustega liiklusõnnetust, milles hukkus üks ja sai vigastada kaks inimest. Tabati kaheksa alkoholi- ja üks narkojoobes sõidukijuht. Registreeriti 232 väärtegu.

Piiril väljastati 10 sisenemiskeeldu.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

29. oktoobril teatati, et Põhja-Tallinnas Kolde puiesteel asuvas korteris lõi 30-aastane mees oma ema, 52-aastast naist.

29. oktoobril teatati, et Põhja-Tallinnas Soo tänaval asuvas korteris lõi 26-aastane mees 23-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Avaliku korra raske rikkumine

26. oktoobri hilisõhtul tungiti Jõgeval Aia tänaval asuvas meelelahutusasutuses selja tagant kallale 24-aastasele naisele, kes pöördus tervisekontrolliks Jõgeva haiglasse.Juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaaluurimises.

Tartumaa

Vargus

Politseile laekus teade, et 21. oktoobril varastati Kastre vallas Vana-Kastre külas haagise alumiiniumist siinid. Kahju on 2670 eurot.

Kelmus

19. oktoobril laekus politseile teade, et Tartus elava mehe pangakontolt on tema teadmata raha võetud. Esialgne kahju on 400 eurot.

Võrumaa

Surnu mälestuse teotamine

28. oktoobril avastati, et Antsla vallas Litsmetsa külas on aerosoolvärvidega rikutud II maailmasõjas hukkunute hauakivi.

Juhtum piiril

29. oktoobril õhtul kella 19 paiku kontrollisid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis Venemaa Föderatsiooni numbrimärgiga Toyota Land Cruiserit. Autojuhi ja tema dokumentide kontrollimisel ilmnes, et masina roolis olnud 35-aastasel mehel puudus juhtimisõigus. Mees ühes sõiduvahendiga jäi asendusjuhi saabumiseni piiripunkti territooriumile.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

29. oktoobril teatati, et Sillamäel V. Tškalovi tänaval asuvas korteris lõi 31-aastast naist tema elukaaslane. Politsei pidas 56-aastase mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Vargus

29. oktoobril teatati, et Lüganuse vallas Aidu-Nõmme külas tungiti ettevõtte territooriumile ning varastati kaks generaatorit. Kahju on 9000 eurot.

Juhtum piiril

29. oktoobril saabusid Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1992. aastal ja 1983. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanikud, kellel puudusid kehtivad viisad või elamisload riiki sisenemiseks. Piiril väljastati sisenemiskeelud ning nad saadeti tagasi Vene Föderatsiooni.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

Raplamaa

Vargus

29. oktoobril sai politsei teate, et Kohila vallas on sisse tungitud eramajja ja varastatud sealt Samsungi teler. Tekitatud kahju on 1500 eurot.

Saaremaa

Ähvardamine

29. oktoobril sai politsei teate, et Kuressaare Pärna tänaval ähvardas 33-aastane mees 46-aastast meest. Politsei pidas 33-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

 

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

 

Allikas: PPA 30.10.18 pressiteade

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.