Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti nädalavahetuse sündmused (2018-11-05 15:16:53)


Politsei- ja Piirivalveametis registreeriti möödunud nädalavahetusel 127 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli viis avaliku korra rasket rikkumist ja 27 varavastast kuritegu, sealhulgas 24 vargust ning kolm sõidukivargust ja omavolilist kasutamist. Registreeriti seitse inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada seitse inimest. Tabati 34 alkoholijoobes ja kaks narkojoobes sõidukijuhti. Väärtegusid registreeriti 333. Möödunud nädala jooksul registreeriti üks euro võltsimisega seotud kuritegu.

Registreeriti 14 piirilt väljastatud sisenemiskeeldu, viis Schengeni viisaeeskirja, üks riigipiiri ebaseaduslik ületamine ja üks dokumendikohustuse rikkumine. Eestist saadeti välja kuus isikut.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

2. novembril teatati, et Lasnamäel Alvari tänaval asuvas korteris lõi 35-aastane mees oma elukaaslast, 30-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

3. novembril teatati, et Kesklinnas Müürivahe tänaval löödi 22-aastast meest.

3. novembril teatati, et Põhja-Tallinnas Toompuiesteel löödi 50-aastast meest.

3. novembril teatati, et Lasnamäel Liikuri tänaval löödi 25-aastast meest.

3. novembril teatati, et Lasnamäel Linnamäe teel toimus konflikt 39-aastase mehe ja 32-aastase naise vahel.

3. novembril teatati, et Kesklinnas Mere puiesteel lõi endine elukaaslane 26-aastast naist.

4. novembril teatati, et Mustamäel lõi 30-aastane mees oma endist elukaaslast, 32-aastast naist.

4. novembril teatati, et Põhja-Tallinnas Kopliranna tänaval asuvas korteris lõi 41-aastane mees oma elukaaslast, 43-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

4. novembril teatati, et Kesklinnas Juhkentali tänaval asuvas kortermajas lõi 46-aastane mees oma naabrit, 40-aastast meest.

4. novembril teatati, et Põhja-Tallinnas Puhangu tänaval asuvas korteris lõi 41-aastane mees oma endist elukaaslast, 38-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine
2. novembril teatati, et Maardus Kallasmaa tänaval asuvas korteris lõid 51- ja 36-aastane mees 62-aastast meest. Väidetavad lööjad peeti kinni ning kuulati kahtlustatavana üle.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Avaliku korra raske rikkumine

3. novembri hommikul teatati, et möödunud ööl tulistati Põltsamaal Ringtee tänava kortermaja juurde pargitud kahte sõiduautot. Kortermaja ees seisnud sõiduautodel Mercedes-Benz ja Audi A6 on kahjustused tagaosas. Juhtunu üksikasju ning süüdlast selgitab politsei alustatud kriminaaluurimises.

Tartumaa

Tapmiskatse

4. novembril õhtul veidi enne kella 18 sai politsei väljakutse Elvasse Kirde tänava eramu juurde, kus esialgsetel andmetel oli 46-aastane alkoholi tarvitanud mees tüli käigus terava esemega löönud 30-aastast tuttavat meest ning seejärel põgenenud. Meedikud viisid eluohtlikke vigastusi saanud mehe haiglaravile. Juhtunu üksikasju ning põgenenud mehe asukohta selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Kehalised väärkohtlemised

3. novembri hilisõhtul lõi 23-aastane alkoholi tarvitanud mees Tartus Soola tänaval Emajõe lähistel 25-aastast meest, kelle meedikud tervisekontrolliks traumapunkti viisid. Politsei pidas lööja kinni ning viis ta esmalt arestikambrisse kainenema.

2. novembril lõi 30-aastane mees Nõo alevikus Kivi tänava korteris ühise alkoholi tarvitamise ajal 25-aastast naist. Meedikud andsid naisele esmaabi koha peal. Politsei pidas joobes mehe kinni ning viis ta arestimajja.

Vargus

4. novembril varastati Kastre vallas Võnnu alevikus Ringi tee garaažist Kärcheri survepesur, maastikujalgratas ning Makita tiigersaag ja ketaslõikur. Kahju on selgitamisel.

Valgamaa

Kehalised väärkohtlemised

3. novembri õhtul lõi joobes 72-aastane mees Valga vallas Õru aleviku eramus 71-aastast abikaasat. Politsei viis mehe sel õhtul arestikambrisse kainenema. Naine õnneks viga ei saanud ja meedikute abi ei vajanud. Juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaaluurimises.

2. novembri hilisõhtul teatati, et Valgas Võru tänaval lõi alkoholi tarvitanud 44-aastane mees tüli käigus 36-aastast kaaslast. Politsei pidas lööja kinni ning viis ta esmalt arestikambrisse kainenema.

Juhtumid piiril

2. novembri õhtupoolikul said piirivalvurid teate, et Lämmijärvel on madalikule sõitnud alus, mille pardal 11 inimest. Teatele reageerinud Mustvee kaatripatrull tõmbas paadi madalikult lahti ning pukseeris Laaksaare sadamasse.

2. novembri õhtul kella 20.35 ajal kontrollisid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis Venemaalt saabunud neljaliikmelist perekonda, kelle dokumentide kontrollimisel selgus, et ühel alaealisel lapsel puudub riiki sisenemiseks tarvilik viisa. Talle väljastati sisenemiskeeld ning ta suunati ühes vanematega tagasi Venemaa Föderatsiooni.

3. novembri öösel saabus Koidula piiripunkti riiki sisenevale suunale 52-aastane Venemaa Föderatsiooni kodanik, kellel puudus piiriületuseks kehtiv viisa. Piiripunkti saabunud mehele väljastati sisenemiskeeld ja ta suunati tagasi Venemaa Föderatsiooni.

3. novembri hommikul saabus Koidula piiripunkti riiki sisenevale suunale 54-aastane Venemaa Föderatsiooni kodanik, kellel polnud kehtivat viisat. Talle väljastati sisenemiskeeld ja ta lahkus Venemaa Föderatsiooni.

3. novembri hommikul kella 10 paiku kontrollisid piirivalvurid Koidula piiripunktis Venemaale suunduvat liinibussi ning tuvastasid, et selle juht oli tarvitanud alkoholi. Bussi roolis olnud 56-aastane Venemaa Föderatsiooni kodanik kõrvaldati juhtimiselt ja tema suhtes alustati menetlust. Pealelõunal saabus piiripunkti territooriumile asendusjuht, kes marsruuti jätkas.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

1. novembril varastas 37-aastane mees Rakvere linnas F. G. Adoffi tn asuvast kauplusest erinevaid pliiatseid ja pastapliiatseid. Kahju on 205,75 eurot.

Kehalised väärkohtlemised

3. novembril lõi Vinni vallas tundmatu mees 32-aastast meest.

3. novembril tungis Viru-Nigula vallas 48-aastane mees kallale oma elukaaslasele, 53-aastasele naisele. Mees on kahtlustavana kinni peetud.

Ida-Virumaa

Ähvardamine

4. novembril ähvardas Jõhvis 33-aastane mees füüsilise vägivallaga oma 53-aastast ema ja 75-aastast vanaema.

Avaliku korra raske rikkumine

3. novembril tuli Narvas Rakvere tänaval asuvas meelelahutusasutuses 29-aastane mees kallale 43-aastasele mehele.

Kehalised väärkohtlemised

2. novembril lõi Narvas 72-aastane naine kodus oma 68-aastast abikaasat.

2. novembril lõi Narvas Mõisa tänaval tundmatu noormees 31-aastast meest.

3. novembril tuli Sillamäel Kesk tänaval asuvas meelelahutusasutuses 35-aastane naine kallale 28-aastasele naisele.

3. novembril lõi Narvas 47-aastane mees 48-aastast naistuttavat.

3. novembril lõi Narvas 30-aastane mees kodus oma abikaasast, 32-aastast naist.

3. novembril tulid Narvas 26. Juuli tänaval 42-aastane mees ja 36-aastame mees kallale 32-aastasele mehele.

3. novembril tuli 37-aastane mees Kohtla-Järvel kodus kallale oma 27-aastasele abikaasale. Mees on kahtlustavana kinni peetud.

4. novembril tuli Narvas Joala tänaval tundmatu mees kallale 54-aastasele naisele ja 28-aastasele mehele.

Vargused

Politseile teatati, et 29. oktoobril varastati mehelt Kohtla-Järvel bussipeatuses taskust sularaha. Kahju on 2778 eurot.

Juhtumid piiril

2. novembril saabus Narva-1 piiripunkti Eestisse sisenemisel 1963. aastal sündinud Ukraina kodanik, kellel puudus kehtiv viisa või elamisluba. Naisele väljastati sisenemiskeeld ja ta saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

2. novembril avastasid Narva kordoni Narva-Jõesuu teenistuskoha piirivalvurid Narva jõel nõuetekohaselt tähistamata kolm nakkevõrku. Püügivahendid antakse üle Keskkonnainspektsioonile.

3. novembril kontrollisid Narva-1 piiripunkti ametnikud Eestisse sisenemisel sõiduautoga saabunud kolme Venemaa Föderatsiooni kodanikku, 1981. aastal sündinud naist,1980. aastal sündinud meest ja 2011. aastal sündinud last. Kontrollimisel selgus, et välismaalastel ei ole kehtivat viisat. Neile väljastati sisenemiskeeld ja suunati tagasi Venemaa Föderatsiooni.

3. novembril kontrolliti Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel 1977. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanikku. Naisel puudusid rahalised vahendid ja dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ning tingimusi. Naisele koostati sisenemiskeeld ja ta saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

3. novembril kontrolliti Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel sõiduautoga saabunud 1989. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kellel polnud kehtivat viisat. Naisele väljastati sisenemiskeeld ja ta saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

4. novembril saabus Venemaa Föderatsioonist Narva-1 piiripunkti 1968. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanik, kellel polnud kehtivat viisat. Naisele väljastati sisenemiskeeld ja ta suunati tagasi Venemaa Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine

4. novembril sai politsei teate, et Haapsalus Nelgi tänaval lõi 40-aastane mees rusikaga oma 43-aastast elukaaslast.

Pärnumaa

Kehalised väärkohtlemised

3. novembril sai politsei teate, et Pärnus Vee tänaval lõi 34-aastane mees jalaga 32-aastast meest, kes sai viga.

4. novembril sai politsei teate, et Pärnus Havi tänaval lõi 28-aastane mees rusikaga oma 27-aastast abikaasat.

Raplamaa

Vargus

2. novembril sai politsei teate, et Kohila vallas Salutaguse külas tungiti aknaklaasi lõhkumise teel sisse tallu ja varastati sealt televiisor Sony, kaasaskantav kõlar JBL, DVD-mängija, tikksaag, ehteid, alkoholi ja muid esemeid. Esialgne vargusega tekitatud varaline kahju on ligi 1300 eurot.

Kehaline väärkohtlemine

4. novembril sai politsei teate, et Märjamaa vallas Valgu külas lõi 27-aastane mees 18-aastast meest.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.