Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumis said paika kõik asekantslerid (2018-11-15 10:20:19)

Sellest nädalast on Keskkonnaministeeriumi keskkonnakorralduse asekantsler Kaupo Heinma. Tugiteenuste ja maapoliitika asekantslerina jätkab Margit Martinson. Keskkonnaministeeriumis on nüüd täidetud kõik viis asekantsleri ametikohta.

"Ministeeriumi tippjuhtide meeskond on nüüd koos. See sai mitmekülgselt võimekas," rõõmustas keskkonnaminister Siim Kiisler, kes kaks viimast asekantslerit pärast konkursside lõppemist ametisse määras. "Neil seisab kantsleri eestvedamisel ees ülesanne saada omavahel hästi toimivaks tiimiks."

Kaupo Heinma töötas viimased viis aastat Keskkonnaministeeriumi keskkonnakorralduse osakonna juhatajana. Eesti Euroopa Liidu Nõukogu eesistumise ajal juhtis ta kemikaalide ja jäätmete rahvusvahelise töögruppi.

Asekantsleri ametis peab Kaupo Heinma suurimaks väljakutseks ringmajanduse strateegia koostamist ning elluviimist selliselt, et otsuste tegemise aluseks oleksid turumajanduse põhimõtted. Oluline on tema sõnul ka ühtse maapõuepoliitika arendamine ning elluviimine koostöös majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumiga.

Margit Martinson on Keskkonnaministeeriumis töötanud 11 aastat, neist viimased viis asekantslerina. Järgmisel viiel aastal paneb Martinson selles ametis rõhku maapoliitikale. Tema juhtida on ka ministeeriumi ning selle haldusala asutuste Tallinna ühise kodu -Lennusadamasse planeeritava keskkonnamaja - rajamine.

Keskkonnaministeeriumi ülejäänud kolm asekantslerit on Kristi Klaas kliima ja strateegilise planeerimise valdkonnas, Harry Liiv keskkonnakasutuse valdkonnas ning Marku Lamp eluslooduse valdkonnas.

Keskkonnaministeerium kantsler on selle aasta juunist Meelis Münt.



Allikas: Keskkonnaministeeriumi pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.