Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2018-12-07 08:30:58)

Politsei- ja Piirivalveametis registreeriti möödunud ööpäeval 51 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 22 varavastast kuritegu, sealhulgas 15 vargust (neli eluruumidest ja kaks sõidukitest) ning üks sõidukivargus ja omavoliline kasutamine. Registreeriti seitse inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kaheksa inimest. Tabati kolm alkoholijoobes ja üks narkojoobes sõidukijuhti. Väärtegusid registreeriti 186.

Registreeriti kolm piirilt väljastatud sisenemiskeeldu ja üks Schengeni viisaeeskirja rikkumine. Eestist saadeti välja kaks isikut.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine
5. detsembril teatati, et alkoholijoobes 66-aastane mees lõi Lasnamäel Vikerlase tänaval asuvas korteris oma lapselast, 20-aastast naist ja tekitas talle valu. Politseinikud pidasid mehe kinni.

5. detsembril teatati, et 53-aastane mees ründas Lasnamäel Majaka tänaval asuvas korteris 39-aastast naist ja 58-aastast meest, tekitades neile kehavigastusi. Politseinikud pidasid 53-aastase mehe kinni.

5. detsembril teatati, et Haaberstis Järveotsa teel asuvas korteris lõi alkoholijoobes 58-aastast naist talle tuttav mees.

5. detsembril teatati, et 23-aastane mees lõi Lasnamäel J. Smuuli teel 20-aastast meest ja tekitas talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid 23-aastase mehe kinni.

Vargus
5. detsembril teatati, et Kesklinnas Mere puiesteel asuvas meelelahutusasutuses varastati kassasahtlist sularaha. Kahju on 1000 eurot.

5. detsembril teatati, et Lasnamäel Pae tänaval varastati lukustamata korterist sülearvuti ja mobiiltelefon. Kahju on kokku 1150 eurot.

Juhtum piiril
5. detsembril saabusid Moskvast Tallinna lennujaama kaks Vene Föderatsiooni kodanikku, kellel puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid. Meestele väljastati sisenemiskeeld ja nad viibivad lennujaama kinnisel Non-Schengeni alal kuni tagasilennuni.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

5. detsembril lõi joobes 53-aastane mees Tartus Kastani tänava korteris tuttavat 49-aastast naist. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni ning viis esmalt arestikambrisse kainenema.

Valgamaa

Kehaline väärkohtlemine

5. detsembril lõi joobes 56-aastane mees Valga vallas Tõlliste küla eramus puhkenud tüli käigus 58-aastast elukaaslast. Politsei pidas mehe kinni ning viis ta kainenema. Naine meedikute abi ei vajanud.

Võrumaa

Kehaline väärkohtlemine

6. detsembril lõi joobes 33-aastane mees Võrus Kubja tee korteris puhkenud tüli käigus noaga 23-aastast tuttavat meest. Politsei pidas lööja kinni ning toimetas ta jaoskonda. Politseimajja viidi veel kaks samas korteris viibinud meest. Meedikud viisid viga saanud mehe esmaabiks haiglasse. Juhtunu üksikasju selgitab politsei edasises uurimises.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine ja röövimine

5. detsembril teatati, et Sillamäe linnas Veski tänaval asuvas korterelamus toimus kaklus, mille käigus tungiti kallale 31-aastasele mehele ning löödi 64-aastast naist, kellelt taheti röövida sülearvuti. Politsei pidas kuriteos kahtlustatavatena kinni kaks 29-aastast meest.

Ähvardamine

5. detsembril teatati, et Kohtla-Järve linnas Jaaniku tänaval asuvas korteris ähvardas 70-aastast naist tema poeg. Politsei pidas 49-aastase mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Vargused

5. detsembril teatati, et Jõhvis tungiti sisse Oru põigul asuvasse majja ning varastati kuldehteid. Kahjusumma on selgitamisel.

5. detsembril teatati, et Narvas A. Puškini tänaval lõhuti autoklaas ning varastati kott, milles oli umbes 40 nokamütsi. Kahju on 580 eurot.

5. detsembril teatati, et Narvas Mõisa tänaval lõhuti autoklaas ning varastati õhupüstol, taskulamp ja muid esemeid. Kahju on 250 eurot.

Võltsitud maksevahendi käitlemine

5. detsembril esitas 21-aastane mees Narvas Tallinna maanteel asuvas tanklas kütuse eest tasumiseks võltsitud 20-eurose kupüüri.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine

5. detsembril sai politsei teate, et Haapsalus Tamme tänaval tungis 40-aastane mees kallale talle tuttavale 44-aastasele naisele.

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine

5. detsembril sai politsei teate, et Põhja-Pärnumaa vallas Kaansoo külas tõukas ja lõi 36-aastane mees oma 35-aastast elukaaslast, kes sai viga. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Raplamaa


Omavoliline sissetung

5. detsembril sai politsei teate, et Märjamaa vallas Sulu külas on sisse tungitud kahte tallu. On selgitamisel, kas taludest on midagi varastatud.

Kehaline väärkohtlemine

5. detsembril sai politsei teate, et seni tuvastamata mees tungis Raplas Jõe tänaval kallale 74-aastasele mehele.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti pressiteade

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Liiklusinfo 06.12.2018

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 7 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Liiklusõnnetused

Inimkannatanutega liiklusõnnetuste kohta teateid ei laekunud.

Ärandatud ja leitud sõidukite kohta teateid ei laekunud.

Detsembrist on talverehvid kohustuslikud. Kuid talverehvid ükski ei aita talvistel teedel püsida. Lisaks tuleb hoida pikivahet ja sõita kiirusel, mis on teeoludele vastavad.

Lisainformatsiooni liiklusõnnetuste kohta saab vastava piirkonna pressiesindaja käest. Kontaktid leiab https://www.politsei.ee/et/kommunikatsioonibueroo-kontaktid

PPA kliendiinfo numbril 612 3000

Allikas: Liiklusinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.