Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Aasta konsulent 2018 on Jekaterina Näälik (2018-12-18 08:28:16)

14.detsembril andis MES nõuandeteenistuse juht Leho Verk Kuressaares üle aasta konsulent 2018 aunimetuse, mille pälvis taimekasvatuse, nõuetele vastavuse, töötervishoiu ja tööohutuse ning toetuste taotlemise konsulent
Jekaterina Näälik.

"Jekaterina - sõpradele Kati, on konsulendina tegutsenud pea 18 aastat, samuti on ta töötanud valdkondliku koordinaatorina ning aidanud seeläbi ka ise nõuandesüsteemi arendada. Kohtudes on Kati alati reibas ja rõõmus ning temaga on lihtne suhelda," iseloomustas aasta konsulenti MES nõuandeteenistuse juht Leho Verk.

Aasta konsulendiks tunnistatud Jekaterina Näälik tegutseb konsulendina Saaremaal. Klientide hinnangul süveneb konsulent põhjalikult kliendi probleemidesse, ta on klientide suhtes viisakas ning lugupidav, ta on laialdaste teadmistega ning pädev oma ala spetsialist.

Nõuandeteenistus on parimaid konsulente tunnustanud juba alates 2007. aastast. Aasta konsulendi valimisel võeti arvesse teiste konsulentide ning MESi töötajate hinnangud kandidaatide töö kvaliteedile, klientidelt saadud tagasiside ja 2018.a sõlmitud nõustamiselepingute arv, rahaline maht ja nõustatud klientide hulk.



Allikas: Maaelu Edendamise Sihtasutuse pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.