Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused. Liiklusinfo 201.12.2018 (2018-12-21 09:52:29)


Politsei- ja Piirivalveametis registreeriti möödunud ööpäeva jooksul 54 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 27 varavastast kuritegu ja 21 vargust. Registreeriti neli inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada neli inimest. Tabati 10 alkoholijoobes ja üks narkojoobes sõidukijuhti. Väärtegusid registreeriti 182.

Registreeriti neli piirilt väljastatud sisenemiskeeldu.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Vargus
19. detsembril teatati, et Kesklinnas Laeva tänaval varastati hotellitoast raha. Kahju on 1200 eurot.

Juhtum piiril
19. detsembril saabus Moskvast Tallinna lennujaama Argentiina Vabariigi kodanik, kes on tagasiulatuvalt 180 päeva jooksul Schengeni alas juba 90 päeva viibinud. Naisele väljastati sisenemiskeeld ja ta lendas tagasi Moskvasse.

LÕUNA PREFEKTUUR

Viljandimaa

Vargus

Politseile laekus teade, et 25. novembril varastati Põhja-Sakala vallas Võhmas Tartu tänava kuuride juurest metallist plaadid, armatuur ja torud. Kahju on 350 eurot.

Juhtum piiril

19. detsembril kella 8 paiku kontrollisid piirivalvurid Koidula piiripunkti saabunud Vene numbrimärgiga Daf veokit, kust avastasid vedrujõul avaneva noa, mis on Eestis tsiviilkäibes keelatud. Eesti seaduse vastu eksinud veokijuht ühes keelatud esemega anti menetlustoiminguteks üle tolliametnikele.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

12. detsembril varastati Väike-Maarja alevikus kauplusest kümme pudelit kanget alkoholi. Kahju on 263 eurot.

Ida-Virumaal olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Juhtumid piiril

19. detsembril kontrollisid Narva-1 piiripunkti ametnikud Eestisse sisenemisel Venemaa Föderatsiooni registreerimismärgiga sõiduautot Volkswagen, mida juhtis 1972. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanik. Roolis olnud mees esitas kontrolliks liikluskindlustuspoliisi, mis oli osaliselt võltsitud. Välismaalasele määrati rahaline karistus. Mees suunati tagasi Venemaale.

19. detsembril kontrollisid Narva-1 piiripunkti ametnikud Eestisse sisenemisel Venemaa Föderatsiooni registreerimismärgiga sõiduautot Volkswagen, mida juhtis 1958. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanik. Roolis olnud mees esitas kontrolliks liikluskindlustuspoliisi, mis oli osaliselt võltsitud. Välismaalasele määrati rahaline karistus. Pärast seda, kui sõidukile oli vormistatud uus kindlustus, lubati mehel koos sõidukiga siseneda Eesti Vabariiki.

19. detsembril saabusid Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1972. aastal ja 1989. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanikud ja 1982. aastal sündinud Ukraina kodanik, kes andsid ebaselgeid ütlusi oma reisi eesmärkide kohta ning kellel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks. Piiril väljastati sisenemiskeelud ning nad saadeti tagasi Venemaale.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Kehaline väärkohtlemine

18. detsembril alustati kriminaalmenetlus selles, et eelmisel päeval sisenes Paide linnas korterisse seni tuvastamata mees ja lõi seal 22-aastast naist, kes sai viga.

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine

19. detsembril alustati kriminaalmenetlus selles, et eelmise päeva õhtul lõi Haapsalus Kastani tänaval 51-aastane mees 47-aastast naist.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti pressiteade

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Liiklusinfo 201.12.2018

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 1 narko- ja 9 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Liiklusõnnetused

20.12.2018 kella 11.16 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Vabaduse väljaku bussipeatuse juures, kus 66-aastane mees alustas bussiga Scania liikumist, kuid ei märganud otse liikuvat sõiduautot ning pidurdas. Pidurduse tagajärjel kukkus bussis 82-aastane naine, kes toimetati Ida-Tallinna Keskhaiglasse.

20.12.2018 kella 13.15 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Kloostrimetsa teel, kus 22-aastane naine sõitis sõiduautoga Citroen C5 otsa reguleerimata ülekäigurajal sõiduteed ületanud 30-aastasele naisele. Jalakäija toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

20,12.2018 kella 18.35 ajal toimus liiklusõnnetus Lääne-Virumaal Tamsalus Tehnika ja Müntheri tn ristmikul, kus alkoholijoobes 51-aastane mees eiras jalgrattaga liiklusmärki Anna teed ja sõitis ette peateel liikunud sõiduautole Opel Insignia, mida juhtis 48-aastane mees. Jalgrattur toimetati Rakvere Haiglasse.

Ärandatud ja leitud sõidukite kohta teateid ei laekunud.

Politsei tuletab meelde, et alkohol ja sõiduki juhtimine ei käi kokku. Pühade eel on lähedastel, tuttavatel või kaasliiklejatel võimalus õigel ajal sekkuda ja hullem ära hoida. Enne peole sõitmist tuleks kokku leppida, kes seltskonna turvaliselt koju toimetab. Rahulikke pühi.

Lisainformatsiooni liiklusõnnetuste kohta saab vastava piirkonna pressiesindaja käest. Kontaktid leiab https://www.politsei.ee/et/kommunikatsioonibueroo-kontaktid

PPA kliendiinfo numbril 612 3000

Allikas: Liiklusinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.