Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 3. nädala eelinfo (2019-01-14 07:50:10)

Esmaspäev, 14. jaanuar
  • Maaeluminister Tarmo Tamm külastab ettevõtet Laatre Piim ja kohtub Valgamaa põllumeestega (Sangaste seltsimajas).

  • Kell 11 osalevad põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Marko Gorban, maakasutuspoliitika osakonna juhataja Katrin Rannik ja põllumajanduspoliitika osakonna juhataja Kristel Maidre Riigikogu maaelukomisjoni istungil, kus nad annavad ülevaate Eesti seisukohtadest Euroopa Liidu ühise põllumajanduspoliitika (ÜPP) reformipaketi kohta aastateks 2021-2027.

Kolmapäev, 16. jaanuar

  • Maaeluminister Tarmo Tamm osaleb Riigikogu infotunnis.

Neljapäev, 17. jaanuar

  • 17.-20. jaanuaril viibib maaeluminister Tarmo Tamm Saksamaal Berliinis toidu- ja põllumajandusmessil "Internationale Grüne Woche 2019". Ürituse raames toimub ministrite tippkohtumine teemal " Agriculture Goes Digital - Smart Solutions for Future Farming", millele eelneb kohtumine Angela Merkeliga, kus liidukantsler tutvustab oma seisukohti konverentsi teemal. Lisaks toimub mitu kahepoolset kohtumist eri riikide põllumajandusministritega. Mess avatakse 18. jaanuaril Soome hallis, kuna Soome on tänavu messi partnerriik.

Laupäeval, 19. jaanuaril tutvustatakse Eesti stendil avalikkusele ja meedia esindajatele programmist Interreg Baltic Sea Region rahastatavat projekti "Baltic Sea Food". Tutvustusel osalevad Maaeluministeeriumi põllumajanduspoliitika osakonna ekspordi ja turuarenduse büroo juhataja Kadi Raudsepp ja peaspetsialist Kerli Nõges.

Projekti eesmärk on aidata piirkondlikel toiduvõrgustikel kohalikke toidutooteid kiiremini ja kulutõhusamalt toitlustusettevõtetele turustada. Projektis osaleb 14 organisatsiooni kümnest Läänemere-äärsest riigist. Maaeluministeerium on projekti juhtpartner. Eestist on partneriteks ka Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda ja MTÜ Eesti Maaturism.

Eesti delegatsiooni juhib maaeluminister Tarmo Tamm, lisaks kuulub delegatsiooni kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsler Siim Tiidemann, toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai, välissuhete osakonna juhataja Ruve Šank ja sama osakonna nõunik Janika Salev.



Allikas: Maaeluministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.