Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
"Maitsev Tartu 2019" ootab 1. veebruarist alates maitseelamusi nautima (2019-02-01 08:40:45)


Foto: Silver Gutmann

Reedel, 1. veebruaril algab maitseelamuste kuu "Maitsev Tartu", mil külastajatele pakub sõbraliku hinnaga kolmekäigulist erimenüüd 14 Tartu restorani.

Projekti koordinaatori ettevõtlusosakonna spetsialisti Marilin Krooni sõnul on restoranidesse juba usinalt tehtud broneeringuid. "See näitab, et viiendat aastat toimuv maitseelamuste kuu on tartlaste ja linna külaliste poolt oodatud sündmus," ütles Kroon.

Veebruarikuu jooksul saab uusi toiduelamusi nautida 14-s Tartu restoranis, kus peakokad annavad endast parima, et üllatada kliente hõrkude eriroogadega. Kolmekäigulistele menüükomplektidele kehtib erihind 21 eurot. Menüüde ja restoranidega saab tutvuda valides huvipakkuva restorani lingi kodulehel www.maitsevtartu.ee.

Toidunautlejad saavad hinnata restoranide pingutusi, selgitades välja külastajate lemmiku. Oma hinnangu saab anda kodulehel www.maitsevtartu.eevastava restorani juures oleval hindamisskaalal. Tulemused selguvad 6. märtsil.

Erimenüüsid saab nautida kuni veebruari lõpuni.

"Maitsev Tartu 2019" kampaanias osalevad: Antonius, Cafe Shakespeare, Chez Andre, Dorpat, Entri, FII, Gustav Gastro, Kohvik-resto JOP, Meat Market, Polpo, Spargel, Tšehhov, Vilde ja Vine, YliCool.

Sel aastal on mõeldud rohkem ka taimetoitlastest külastajatele -restoranide Polpo ja FII erimenüüs pakutavad road on kohandatavad ka taimetoitlastele.

Allikas: Tartu uudised


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.