Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 6. nädala eelinfo (2019-02-04 08:27:57)

Esmaspäev, 4. veebruar

  • Maaeluminister Tarmo Tamm ja kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsler Siim Tiidemann osalevad kalandusnõukogu istungil Maaeluministeeriumi suures saalis kell 13-17.

Teisipäev, 5. veebruar

  • Maaeluminister Tarmo Tamm osaleb Kaiu farmi laienduse avamisel.

  • 5.-6. veebruaril tutvub kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsler Siim Tiidemann Saaremaal kalandussektoriga, et saada ülevaade olulisematest arenguvajadustest.

  • Maaeluministeeriumi taimetervise osakond korraldab rahvusvahelise taimetervise aasta tegevuste planeerimise esimese kohtumise. Osalevad Maaeluministeeriumi taimetervise osakonna juhataja Sigmar Suu ja teised ametnikud ning Keskkonnaministeeriumi, Haridus- ja teaduministeeriumi, Eesti Maaülikooli, Aiandusliidu, Põllumajandusameti ja Põllumajandusuuringute keskuse esindajad. Ühinenud Rahvaste Organisatsioon on kuulutanud 2020. aasta rahvusvaheliseks taimetervise aastaks (International Year of Plant Health). Rahvusvahelise taimetervise aasta eesmärk on tõsta avalikkuse teadlikkust taimetervisest ja selle olulisusest. Päevakavas on taimetervise aasta raames korraldatavate tegevuste planeerimine. Rohkem informatsiooni rahvusvahelise taimetervise aasta kohta: https://www.ippc.int/en/iyph/

Kolmapäev, 6. veebruar

  • Maaeluminister Tarmo Tamm osaleb kohtumisel Tartumaa põllumeestega Waide motellis.

  • Maaeluministeeriumi toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai osaleb laborite nõukogu kolmandal kohtumisel Maaeluministeeriumi väikeses saalis kell 9-12. Päevakavas on konsolideerimisettepanekud toidu mikrobioloogia, vee kvaliteedi ja ohutuse ning geoloogia valdkondades ning laboriseadmete asenduskava esitamine Rahandusministeeriumile.

Neljapäev, 7. veebruar

  • Maaeluminister Tarmo Tamm osaleb Vabariigi Valitsuse istungil ja kabinetinõupidamisel

Allikas: Maaeluministeeriumi pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.