Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluminister: ETKL on 30 aastat seisnud Eestimaa peretalude eest (2019-02-04 08:50:32)

1. veebruari õhtul andis maaeluminister Tarmo Tamm üle õnnitlused Eestimaa Talupidajate Keskliidule (ETKL), kes tähistas 22. jaanuaril oma 30. sünnipäeva.

"Peretalud on maaelu järjepidevuse kandjad ning maakultuuri säilitajad. Eestimaa Talupidajate Keskliit on 30 aastat seisnud Eestimaa peretalude eest. See on vastutusrikas töö, mida ETKL on nende aastate jooksul väga hästi teinud. Tänan teid südamest väga hea koostöö eest, olete alati olnud ministeeriumile heaks partneriks," sõnas maaeluminister Tarmo Tamm.

"Mulle tundub, et koos ettevõtluse arenguga maapiirkondades on viimastel aastatel maaelu maine inimeste silmis oluliselt paranenud. Mida enam suudame näidata sektori edulugusid ja rääkida sellest, mis maal hästi on, seda paremaks muutub ka inimeste suhtumine. Uusi võimalusi ettevõtluseks pakub üha laienev ühistegevus ja koostöö eri sektorite esindajate vahel," lisas minister Tarmo Tamm.

Eestimaa Talupidajate Keskliit loodi 1989. aasta jaanuaris. ETKL on Eesti mittetulundusühing, mis ühendab talupidajate liitusid, maamajanduslikke seltse ja -liitusid ning keskühistuid. Alates 2017. aastast on ETKL-i tegevjuht Kerli Ats, kes on ka ise noortalunik, pidades Saarde vallas lihaveiseid.

ETKL on Maaeluministeerumi oluline koostööpartner, kellega korraldatakse mitmeid maaelu edendavaid projekte. Üks edukamaid näiteid on sel aastal viiendat korda toimuv üle-eestiline avatud talude päev.



Allikas: Maaeluministeeriumi pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID