Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Kadrioru Lumememmede meisterdamine 2019 (2019-02-06 08:51:33)
 

09. veebruaril avab Kadrioru Park uksed imelisse lume-ja tulemaailma

Talve saabudes, kui maha on sadanud lumi, ootavad kõik väikesed ja suured sulailma. Sula saabudes kerkivad nagu võluväel aedadesse-õuedesse ning parkidesse lumememmed.

Iga lumememm on omamoodi kunstiteos ja lumememme meister omamoodi kunstnik, kelle materjaliks on taevane lumi. Igaühel oma nägu, tegu, iseloom ja jutustada oma lugu. Mis võiks olla veel parem kui muinasjutulise talveilmaga sõprade, õdede-vendade ning ema-isaga õues lumememme meisterdada!

Lumememmede meisterdamine Kadrioru pargis algab laupäeval kell 16.00. Kuna lumetahukaid on piiratud koguses soovitame registreerida meisterdamisele võimalikult kiiresti. Iga registreerunud võistkond saab lumekuubi mõõtudega 120x90x180 cm. Laupäeval toimuvale lumememmede meisterdamisele saavad huvilised registreeruda saates kirja
lumememmed@kadriorupark.ee. Meistriteosed jäävad Kadriorg 300 juubelit tähistama parki seniks kuni jätkub külma ilma.

Samal päeval toimub Kadrioru pargis ka Tuleetenduskunsti festival FAW Cup 2019. Traditsiooniks saanud ja tänavu juba seitsmendat aastat aset leidev festival toimub igal aastal erinevas paigas rõõmustades publikut sel aastal imelises Kadrioru pargis. Etenduste ja tuleartistide võistlusega näeb Eesti publik kohalike ja välismaa artistide tulekäsitlemise oskusi, maailmataset ja uusi arendusi esinemisvahendite ja tehnikate valdkonnas.
2019. a võistlusetenduste teemaks on "Kohtumispaika ei tohi muuta". Võistlejatel tuleb esitada etteantud teemal originaalkava etendus nii tantsides, kui näideldes. Etendustes kasutatakse erinevaid esitlusvõtteid ja lahtist tuld.

Võisteldakse kolmes kategoorias:
1. Sooloesinemine, kus selgitatakse välja Maailma TuleArtist 2019;
2. Grupikava, kus selgitatakse välja parim tulegrupp 2019;
3. Improvisatsioon, kus selgitatakse välja Improvisatsiooni kuningas 2019.
Võistluste võitjad selgitab välja rahvusvaheline žürii.
FAW Cup 2019 peakorraldajaks on Eesti Tuleartistide Liit.

Allikas: Kadrioru Park pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.