Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2019-03-15 07:55:34)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 71 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende seas oli 2 avaliku korra rasketest rikkumist ja 28 varavastast kuritegu, sealhulgas 21 vargust (eluruumidest 2, sõidukitest 2). Registreeriti 2 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 2 inimest. Tabati 5 alkoholijoobes ja 3 narkojoobes sõidukijuhti. Registreeriti 301 väärtegu.

Piirilt väljastati 5 sisenemiskeeldu ja Eestist saadeti välja 1 inimene. Registreeriti 1 piirirežiimi ja dokumendikohustuse rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

13. märtsil teatati, et Kesklinnas Pärnu maanteel lõi 26-aastane mees 32-aastast meest ning tekitas talle vigastusi. Politseinikud pidasid noorema mehe kinni.

13. märtsil teatati, et Kesklinnas Koidu tänaval asuvas korteris lõi alkoholi tarvitanud 29-aastane mees 30-aastast naist ning tekitas talle vigastusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Vargused

13. märtsil teatati, et Mustamäel Sõpruse puiesteel parkinud maasturilt Jeep varastati esituled. Esialgne kahju on 900 eurot.

13. märtsil teatati, et Mustamäel Kadaka teel asunud laoruumist varastati tööriistu. Esialgne kahju on 6750 eurot.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

13. märtsil teatati, et Riisipere alevikus lõi 66-aastane mees 52-aastast naist ning tekitas talle vigastusi. Kiirabi toimetas naise haiglasse ning politseinikud pidasid mehe kinni.

13. märtsil teatati, et Saue vallas asunud korteris ründas alkoholi tarvitanud 36-aastane mees 28-aastast meest ning tekitas talle vigastusi. Politseinikud pidasid vanema mehe kinni.

Vargus

13. märtsil teatati, et Jüri alevikus Talli tänaval parkinud veoautodest varastati kütust. Esialgne kahju on 450 eurot.

Juhtum piiril

13. märtsi hommikul saabus Moskvast Tallinna lennujaama 1977. aastal sündinud Gruusia kodanik, kellel puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid. Mehele koostati sisenemiskeeld ning ta jäi ootama tagasilendu.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargus

11. märtsil avastati, et Tartus Kesk tänaval on sisse murtud korterisse, kust varastati elektrilisi tööriistu. Vargusega tekitatud kahju on 2690 eurot.

Valgamaa

Kehaline väärkohtlemine

13. märtsil puhkes Otepää vallas Sangaste aleviku ühes korteris ühiselt alkoholi tarvitanud elukaaslaste vahel tüli, mille käigus sai viga 58-aastane naine. Meedikud viisid ta tervisekontrolliks haiglasse. Politsei pidas joobes 69-aastase mehe kinni ning toimetas ta arestikambrisse kainenema.

Juhtum piiril

13. märtsi ennelõunal kontrollis Mustvee kordoni hõljukipatrull Peipsi järvel Kauksi küla kandis liikunud mootorkelku ning tuvastas, et selle juht ei olnud oma väljumist piiriveekogule kordonis registreerinud. Piirivalvurid määrasid saanijuhile rikkumise eest 40-eurose rahatrahvi ning juht ühes kaassõitjaga suunati seejärel tagasi kaldasse.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vägivald võimuesindaja vastu

13. märtsil sai politsei väljakutse Kundas Mäe tänaval asuvasse korterisse, kus 23-aastane joobes mees tülitas oma endist elukaaslast. Mees muutus politseinike suhtes agressiivseks ning lõi 53-aastast politseinikku. 23-aastane kahtlustatav peeti kinni.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

10. märtsil löödi Jõhvis Keskväljakul 39-aastast meest.

Vargus

13. märtsil teatati, et Narvas Kose tänaval asuvast korterist varastati kolm käekotti, ehteid, rahakott, milles oli 500 eurot sularaha ning muid esemeid. Kahjusumma kokku on 2000 eurot.

Juhtum piiril

13. märtsil saabusid Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1962. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanik ning 1969. aastal ja 1996. aastal sündinud Ukraina kodanikud, kes andsid ebaselgeid ütlusi oma reisi eesmärkide kohta ning kellel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks. Piiril väljastati sisenemiskeelud ning mehed suunati tagasi Venemaale.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Saaremaa

Raske tervisekahjustuse tekitamine ettevaatamatusest
12. märtsil teatati politseile, et Saaremaal asuva töökoja territooriumilt leiti vigastustega 57-aastane mees, kes esialgsetel andmetel oli kukkunud. Mees toimetati Kuressaare haiglasse. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.