Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Kadriorg 301 Galakontsert "Elu kui Filmis" (2019-07-16 08:42:18)

22. juulil saab Kadrioru pargi- ja lossikompleks 301 aastaseks ning on Kadriorg 301 sünnipäevafestivali viimaseks päevaks.

Õhtul kell 19.00 astuvad Kadrioru Kontserdiväljaku lavale nii kodumaised kui ka külalisesinejad ning algab Kadriorg 301 Galakontsert "Elu kui filmi".

Kaheosalisel galakontserdil saab kuulda kodumaiste ja maailmafilmide muusikat. Õhtu esimene pool koosneb kodumaistest ja kodumaaga seotud filmimuusikast ning teine pool filmimaailma suurimatest muusikapärlitest.

Filmimuusikat läbi ajaloo kannavad oma õlul taas Üle-Eestiline Noorte Sümfooniaorkester ja alati fantastiline dirigent Jüri-Ruut Kangur. Solistidena näeb laval kodumaiseid muusikatähti nagu Gerli Padar, Hanna-Liina Võsa, Stig Rästa, Rolf Roosalu, Valter Soosalu ja külalisesinejana astub galal lavale Peterburist pärit auhinnatud lauljanna Manana Gogitidze.

Esitamisele tuleb muusikat nii lähedalt kui kaugelt ning kindlasti kõigile kuulatajatele pakub õhtu täis filmimuusikat äratundmise rõõmu. Kuulda saab muusikat filmidest nagu: Gladiaator, Siin Me Oleme, James Bond, Sherlock Holmes, Evita, Star Wars, Don Juan Tallinnas, Galaktika Valvurid, Nukitsamees ja paljud paljud teised.

Üle-Eestiline Noorte Sümfooniaorkester ehk Ü-ENSO on asutatud 1995. aastal Jüri-Ruut Kanguri eestvedamisel üleriigilise keelpillimängijate Haapsalu suvekursuse orkestrina. Paindliku koosseisuga projektorkestris mängivad nii Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia tudengid, professionaalsed muusikud kui ka muusikakoolide õpilased üle Eesti.

Enne kontserti kell 14-18 saab külastada Kadrioru lossi / Kadrioru kunstimuuseumi ja Peeter I maja, hooneid, kust sai alguse Kadrioru ajalugu. Sissepääs sünnipäeva puhul 1 €

Galakontserti saavad külastada kõik ilma piletita. Küll aga on võimalik endale broneerida istekoht toetaja piletiga. Lisainfot Galakontserdi ja toetaja piletite kohta 22. juulil leiab kodulehtedelt www.kadriorupark.ee ja sotsiaalmeediast www.facebook.com/kadriorupark. Toetaja kohti saab soetada lehelt: www.ticketer.ee/kadriorg-301-galakontsert-elu-kui-filmis/

Kadriorg 301 sünnipäeva pidustuste korraldajad on: Kadrioru Park ja Kadrioru Kunstimuuseum.
www.kadriorupark.ee / kadriorumuuseum.ekm.ee

Allikas: Asutus Kadrioru Park pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.