Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2020-01-15 08:01:45)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 73 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli üks raske tervisekahjustuse tekitamine ja üks avaliku korra raske rikkumine ja 41 varavastast kuritegu, mille seas 20 vargust
(eluruumidest üks). Registreeriti viis inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai viga viis inimest. Tabati 14 alkoholijoobes sõidukijuhti.

Registreeriti 11 piirilt väljastatud sisenemiskeeldu ja Eestist saadeti välja kaks inimest.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised
13. jaanuaril teatati, et Kesklinnas Pärnu maanteel löödi 22-aastast meest.

13. jaanuaril teatati, et Lasnamäe linnaosas Kivila tänaval lõi 59-aastane mees oma 50-aastast elukaaslast. Politseinikud pidasid mehe kahtlustatavana kinni.

Vargus

13. jaanuaril teatati, et Lasnamäel Peterburi teel varastati kohviku kassast sularaha summas 1693 eurot.

Kelmus

13. jaanuaril teatati, et novembris võeti ühendust 76-aastase Põhja-Tallinna elanikuga ning pakuti investeerimisvõimalust. Mees kandis paari nädala jooksul välismaisele pangakontole 12 199 eurot ning arvas, et raha läheb investeerimisplatvormile. Raha mees välja võtta ei saanud ning selleks hakati erinevaid makse juurde nõudma.

Arvutikelmused

13. jaanuaril teatati, et Lasnamäel kaotati pangakaart. Omanik avastas, et kaardilt on välja võetud sularaha 500 eurot.

13. jaanuaril teatati, et Kristiine linnaosa elaniku, 83-aastase naise pangakontolt on tema loata pikema aja jooksul välja võetud raha. Naine on pangakaardi PIN-koode jaganud oma lähedastega.

Juhtumid piiril

13. jaanuaril saabusid Minskist Tallinna lennujaama 2000. aastal ja 1989. aastal sündinud Ukraina kodanikud. 2000. aastal sündinud naisel puudusid asjakohased dokumendid ja piisavad rahalised vahendid riiki sisenemiseks. Talle väljastati sisenemiskeeld. 1989. aastal sündinud mehele oli juba varasemast kehtestatud sisenemiskeeld. Mehe viisa tunnistati kehtetuks. Nad lahkusid samal päeval lennuga Kiievisse.

13. jaanuaril saabusid Kiievist Tallinna lennujaama 1981. aastal, 1970. aastal ja 1973. aastal sündinud Ukraina kodanikud, kellel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks. Piiril väljastati sisenemiskeelud.

13. jaanuaril koostas Põhja prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalvetalituse ametnik ettekirjutuse riigist lahkumiseks 1995. aastal sündinud India Vabariigi kodanikule, kelle pikaajaline viisa kaotas kehtivuse 31. detsembril 2019. Mees peab seitsme päeva jooksul Eestist lahkuma.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

Politseile laekus teade, et 11. jaanuari õhtul Narva Jäähallis toimuva hokimängu ajal tekkis kahe külastaja vahel konflikt, mille käigus lõi väidetavalt 17-aastane neiu 19-aastast naist tekitades viimasele füüsilist valu. Täpsemad asjaolud on väljaselgitamisel.

11. jaanuaril peksis 58-aastane naine Narvas Rakvere tänava ühiselamu koridoris elukaaslast tekitades viimasele kehavigastusi. Naine on kahtlustatavana kinni peetud.

Avaliku korra raske rikkumine

11. jaanuari õhtul sihtis Narvas Tallinna maantee tänava baaris alkoholijoobes 63-aastane mees relvaga baari külastaja suunas. Mees peeti kinni ning talt võeti ära pneumorelv. Rikkuja viidi politseimajja.

Arvutikelmus

20-aastane naine pöördus Jõhvi politseijaoskonda ning avaldas, et tema pangakontolt läks kaduma 220 eurot. Täpsemad asjaolud on väljaselgitamisel.

Juhtumid piiril

Narva-1 piiripunktis kontrolliti 13. jaanuaril Eestisse sisenemisel 1985. aastal sündinud Ukraina kodanikku. Kuna mehel puudusid asjakohased dokumendid, siis väljastati talle sisenemiskeeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

Narva-1 piiripunktis kontrolliti 13. jaanuaril Eestisse sisenemisel kahte Ukraina kodanikku. Kuna 1977. aastal sündinud mehel ja 1971. aastal sündinud mehel puudusid asjakohased dokumendid, siis väljastati neile sisenemiskeeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargus

13. jaanuaril sai politsei teate, et 11. jaanuaril varastati Pärnus Kuninga tänaval asuvast kauplusest E-sigarette ja laadijaid. Vargusega tekitati kahju ligi 570 eurot.

Raplamaa

Kelmus

13. jaanuaril sai politsei teate, et seni tuvastamata isik lõi Juuru alevikus 50-aastasele mehele teadlikult tegelikest asjaoludest ebaõige ettekujutuse ja veenis teda internetikeskkonnas raha investeerima, kuid mees pole seni saanud tagasi investeeringut ega sellega teenitud kasu. Mehele tekitati kahju ligi 260 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehalised väärkohtlemised

13. jaanuaril teatati, et Tartus Vaksali tänava eramus lõi 26-aastane mees tüli käigus 24-aastast elukaaslast. Naine meedikute abi ei vajanud. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Politseile laekus teade, et 13. jaanuari hommikul oli 46-aastane mees Tartus Tihase tänava korteris olnud vägivaldne 48-aastase abikaasa suhtes. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Vargus

Politseile laekus teade, et 6. jaanuaril varastati Tartus Põllu tänava õppeasutuse rõivistust Xiaomi telefon ja nutikell. Vargusega tekitatud kahju on 330 eurot.

Valgamaa

Vargus

12. jaanuari õhtul varastati Tõrva vallas Ala külas seisnud ekskavaatorilt kaks akut ja kaamera. Kahju on 2000 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.