Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi eelinfo (2020-02-18 08:31:07)

Teisipäev, 18. veebruar

Kell 17.30 - 19.30 toimub Püssi kultuurimajas loodusõhtu "Püssi paisu ja Purtse jõe tulevik".

Külas on Keskkonnaagentuuri projektijuht Timo Kark, kes tutvustab kalade rändetee avamise võimalikke lahendusi Püssi paisu juures. Samuti väisavad õhtut Keskkonnaministeeriumi nõunik Olav Ojala, kes räägib suuremahulisest põlevkivitööstuse jääkreostuse likvideerimisest Purtse jõe valgalal, ja projektijuht Mari Sepp, kes tutvustab projekti LIFE IP CleanEST eesmärke ja tegevusi Virumaal. Osalemine on kõigile tasuta. Loodusõhtu toimub Euroopa Komisjoni poolt rahastatud projekti LIFE IP CleanEST raames.

Penijõel toimub Keskkonnaameti ja Pärandkoosluste kaitse ühingu vahel sõlmitud lepingu raames rannaniitude hoolduskava uuendamise koosolek. Osalevad eksperdid, hooldajad-taastajad ja ametkondade esindajad.

Kolmapäev, 19. veebruar

Kell 15.00 tutvustavad Cambridge'i ülikooli kliimamuutuste majanduse vanemteadur Annela Anger-Kraavi, keskkonnaministeeriumi metsaosakonna juhataja Kristel Järve ja Keskkonnaagentuuri esindaja Kliimamuutustega kohanemise arengukava raportit "Mets ja kliimamuutused". Üritus toimub Keskkonnaministeeriumi 7. korruse saalis.



Neljapäev, 20. veebruar

Kell 18.00 toimub Lahemaa rahvuspargi külastuskeskuses 2020 aasta linnule tuttpütile pühendatu loodusõhtu, kus tuttpüti leviku ja arvukuse, elupaiga ja pesitsemise, kevadise pulmamängu ja palju muu kohta annab ülevaate Eesti Ornitoloogiaühingu juhataja Margus Ots.

info.lahemaa@rmk.ee või RMK kodulehelt https://www.loodusegakoos.ee/sundmuste-kalender/sundmus#1570

Neljapäeval, 20. veebruaril kell 18 saab Loodusmuuseumis äsja avatud "Hirmus armas nahkhiir" näitusega tutvuda kuraatoriringkäigul, mida viivad läbi näituse kuraatorid Lennart Lennuk ja Ulla Männi.

Laupäev, 22. veebruar

Laupäeval, 22. veebruaril kell 18.00 räägib hundiuurija Marko Kübarsepp Kilingi-Nõmme Gümnaasiumis jutte huntidest. Peale hundijuttude kuulamist minnakse Kilingi-Nõmme metsarajale Vabariigi aastapäevale pühendatud ööretkele. Osalema on oodatud pered ja sõpruskonnad, kes tahavad kogeda öise metsa olemust, hääli ja lõhnu. Bussid ööretkele tulekuks väljuvad Pärnu teater Endla parklast ja Viljandi bussijaama parklast kell 17.00. Vajalik eelnev registreerimine enne 20. veebruari. Lisainfo Kabli külastuskeskuse e-posti aadressil info.kabli@rmk.ee või telefonil 5302 0833; Soomaa külastuskeskusest e-posti aadressil triin.saluste@rmk.ee või telefonil 526 1924; RMK kodulehelt https://www.loodusegakoos.ee/sundmuste-kalender/sundmus#1651

Pühapäev, 23. veebruar

Pühapäeval, 23. veebruaril algusega kell 18.00 toimub õhtuhämaruses matk Roiupalu õpperajal. Koos retkejuhiga matkatakse pimedas metsas, kuulatakse pajatusi ja looduse hääli. Retk lõpeb Kiidjärve külastuskeskuses, kus saab vaadata näitust "Puud" ning kus retkelisi on ootamas pirukad ja kuum tee. Kogunemine külastuskeskuse parklas, soovi korral võta kaasa taskulamp! Lisainfo telefonil 676 7122, e-posti aadressil info.kiidjarve@rmk.ee või RMK kodulehelt https://www.loodusegakoos.ee/sundmuste-kalender/sundmus#1574


Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.