Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Eesti Maaülikooli koolitus: LISAAINED TOIDUS (2021-02-19 08:11:53)

Eesti Maaülikooli avatud ülikool annab märku, et oleme 11. märtsiks 2021 kavandanud prof Tõnu Püssa uue koolituse

LISAAINED TOIDUS

Toit koosneb väga paljudest erinevatest, enamikus kasulikest ja ohututest ainetest.

Lisaained on ained, mida lisatakse toidule tehnoloogilisel eesmärgil, näiteks toidu paremaks säilitamiseks (säilitusained), vajaliku konsistentsi saavutamiseks (stabilisaatorid, tardained, emulgaatorid, paksendajad), toidule atraktiivsema värvuse andmiseks (toiduvärvid) jmt.

Lisaainete koolitus pakub teadmisi toiduainete tehnoloogias kasutatavate lisaainete (E-ainete) seadusandlusest, nende ainete koostisest, omadustest ja funktsionaalsusest ning toime mehhanismist toidus, nende kasutamise vajadusest, meetoditest ja kasutamisega seonduvatest probleemidest.

Koolitus toimub 11. märtsil 2021kell 13.00-1.15 maaülikooli videosilla vahendusel BigBlueButton (BBB) keskkonnas.
BBB keskkonnas asuva seminariruumi aadress ning juhised seminariruumi sisenemiseks saadetakse koolitusele registreerunutele meilidele.

Rohkem infot koolituse kohta ja lingi registreerumiseks leiab aadressilt:https://ois.emu.ee/pls/ois/!tere.tulemast?leht=OK.AY.VP&id_ay_programm=12002&id_ay_toimumine=
16565&systeemi_seaded=3,1,12,1
,

Sellel koolitusel osalemine on tasuline (65 eurot) ning vajalik on eelregistreerimine.

Eesti Maaülikooli avatud ülikooli koolituskalendri leiab aadressilt: http://avatudylikool.emu.ee/

----------------------------------

20. mail 2021 plaanime korrata prof Püssa koolitust TOIDU KEEMILISED OHUD


6- tunnisel (veebipõhise kontaktõppe vormis) toimuval koolitusel räägib doksikoloogia professor Tõnu Püssa põhiliste erinevates toitudes sisalduda võivate ohtlike ainete tekkimisest, liikumisest toitu, nende toksiliste toimete iseloomust, samuti oluliste ainete analüüsist ja kontrolli meetoditest ning annab soovitusi nende ainetega seotud riskide vähendamiseks toidu käitlemisel.

Rohkem infot selle koolituse kohta ja lingi registreerumiseks leiab aadressilt: https://ois.emu.ee/pls/ois/!tere.tulemast?leht=OK.AY.VP&id_ay_programm=11802&id_ay_toimumine
=16564&systeemi_seaded=3,1,12,1
,

Kohtumiseni koolitusel!

Koolituse korraldaja:

Eesti Maaülikooli avatud ülikool

Fr. R. Kreutzwaldi 56/1 (III korrus)

51006 Tartu

tel 731 3275

e-post: avayl@emu.ee

http://avatudylikool.emu.ee/

avatud ülikooli facebook



Allikas: Eesti Maaülikooli avatud ülikooli teade

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
ansambel
Lingid

VÄETISEREGISTER
LINNUPELETUSPALL
TAIMEKAITSE-VAHENDID
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
VIINAMARJAD
TOALILLED
KOMPOST
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
KÖÖGIVILJAD
TOMAT KASVUHOONES
EESTI KARTULISORDID
TAIMEHAIGUSED
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
TAIMEVAHETUS
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.