Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi ja haldusala eelinfo 10. - 16. mai (2021-05-10 08:31:35)

Esmaspäev, 10. mai
  • Keskkonnaminister Tõnis Mölder kohtub põlevkivi sektori turuosalistega, et arutleda Fit for 55 paketi teemadel.

  • KIKis lõpeb elektribusside soetamise ja laadimistaristu loomise taotlusvoor. Toetusraha tuleb heitmekaubanduse kauplemissüsteemist ja toetuse töötas välja Majandus- ja Kommunikatsiooniministeerium. Lisainfo KIKi kodulehelt.

Teisipäev, 11. mai

  • Täitub Keskkonnainvesteeringute Keskuse (KIK) 21. tegutsemisaasta.

  • Keskkonnaministeeriumi kantsler Meelis Münt koos AEEL Coreper I saadiku Marten Kokaga kohtub virtuaalselt Frans Timmermansi kabinetiülema Diederik Samsomiga. Kohtumise Arutelu all on plaanitava Euroopa Liidu heitkogustega kauplemissüsteemi koordineeriva direktiivi, EL-i jagatud kohustuse määruse ning maakasutuse, maakasutuse muutuse ja metsanduse määruse ülevaatamisest ehk nn EL kliimapoliitika meetmete "Fit for 55%" paketi ettevalmisus ja lisaks ka biomassi kasutamisest.

  • Keskkonnaminister Tõnis Mölder kohtub Euroopa Komisjoni keskkonnavoliniku Virginijus Sinkevičiusega. Kohtumisel arutletakse Komisjoni poolt algatatud erakorralist meedet pringlite kaitseks Läänemeres, mis seab kohustuse kalapüügivõrkudele pingerite lisamiseks ja võrgupüügi keelualade loomiseks Eesti vetes.

Neljapäev, 13. mai

  • Kell 13 toimub KIKis rohetehnoloogia arendamise programmi infopäev veebis. Toetuse taotlejaks saab olla arenguprogrammide korraldaja või elluviija, kes soovib arendada ettevõtte elukaare kõikide faasidega seotud algatusi nagu näiteks häkatonide, ideekonkursside ja kiirendite korraldamist või siis lisada rohetehnoloogia suund olemasolevatele ärikiirenditele ja arenguprogrammidele. Toetusraha tuleb heitmekaubanduse kauplemissüsteemist ja toetuse töötas välja Keskkonnaministeerium. Lisainfo KIKi kodulehelt.

  • Kell 15 toimub KIKis õpilaste rohetehnoloogia teadlikkuse suurendamise toetuse infopäev. Toetuse taotlejaks saavad olla koolid, huvikoolid ja keskkonnaharidusekeskused. Toetust saavad projektid, mis tutvustavad rohetehnoloogia valdkonda ja selle seost kliimamuutustega. Teadlikkuse suurendamiseks võib olla näiteks kooli teadus- või keskkonnaringis tehtav projekt, klassi või õpilastegrupi osalusel elluviidav projekt, praktiliste näidetega loeng või meeskonnas tehtav kooli arendav rohetehnoloogiaalane projekt. Toetusraha tuleb heitmekaubanduse kauplemissüsteemist ja toetuse töötas välja Keskkonnaministeerium. Lisainfo KIKi kodulehelt

Reede, 14. mai

Kell 10 toimub purgimisteenuse korralduse analüüsi tulemusi tutvustav virtuaalne seminar.

Analüüsi eesmärgiks oli saada ülevaade, kuidas purgimisteenus on praktikas korraldatud, millised on peamised probleemid ja pakkuda välja lahendused reovee kohtkäitluse valdkonna korrastamiseks ja paremaks juhtimiseks. Analüüsi koostas ja analüüsi tulemusi tutvustab veeosakonna nõunik Liisi Arm. Seminarist on kutsutud osa võtma üle 200 inimese, kelleks on vee-ettevõtete esindajad, kohalike omavalitsuste esindajad, reovee äraveoteenuse osutajad (ehk purgijad) ja Keskkonnaameti esindajad.

  • Toimub Kunda paisu teemal avalik kohtumine veebis. Lisainfo: Andri Küüts, Keskkonnaameti avalike suhete nõunik, + 372 5745 0332

Pühapäev, 16. mai

Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.