Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2021-09-23 08:37:06)

 

Politsei- ja Piirivalveametis registreeriti 72 avaldust ja teadet kuritegudest, nende seas oli üks raske tervisekahjustus, üks raske avaliku korra rikkumine, 41 varavastast kuritegu, sealhulgas üks sõidukivargus ja omavoliline kasutamine ning 23 vargust. Tabati 15 alkoholi- ja kolm narkojoobes sõidukijuhti. Narkootikumide omamisi või tarbimisi üks.

Registreeriti kolm piirilt väljastatud sisenemiskeeldu, Eestist saadeti välja neli isikut ning tuvastati kaks Schengeni viisaeeskirja rikkumist.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

21. septembril teatati politseile, et Põhja-Tallinnas löödi korteris 46-aastast naist.

21. septembril sai politsei teate, et Põhja-Tallinnas rünnati 40-aastast meest.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

21. septembril teatati politseile, et Harku vallas rünnati eramus 56-aastast naist.

Piiriturvalisus

21. septembri õhtul tõkestati Tallinna lennujaama piiripunktis Eestisse sisenemine kolmel Türgi kodanikul: 1990., 1987. ja 1988. aastatel sündinud meestel, kuna neil ei olnud asjakohaseid dokumente, mis õigustaksid reisi eesmärki. Meeste viisad tühistati, nad paigutati kuni tagasilennuni kinnipidamiskeskusesse.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Valeraha teade

Politseile laekus teade, et 8. septembril avastati Põltsamaal Kesk tänava kaupluses võltsimistunnustega 10-eurone pangatäht, mis saadeti ekspertiisi.

Tartumaa

Vargused

Ööl vastu 19. septembrit varastati Tartus Metalli tänava eramu terrassilt lukustamata rohelist värvi jalgratas Classic ja Makita tööriistakohver. Kahju on 529 eurot.

Politseile laekus teade, et 4. septembril varastati Tartus Turu tänava kauplusest naiste rõivaid. Kahju on 999 eurot.

Piiriturvalisus

21. septembri ennelõunal tõkestati Luhamaa piiripunktis Eestisse sisenemine Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kellel puudusid riiki sisenemiseks Vabariigi Valitsuse korraldusega sätestatud põhjused. Isik lahkus tagasi Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Omastamine

21. septembril teatati politseile, et Rakveres omastati 41-aastasele mehele kuuluv sõiduk. Juhtunu täpsed asjaolud on selgitamisel.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

22. septembril teatati politseile, et Narvas A. Puškini tänava elumaja trepikojas tekitas 53-aastane mees oma elukaaslasele füüsilist valu. Politseinikud pidasid mehe kahtlustatavana kinni.

21. septembril sai politsei teate, et Kiviõlis Kooli tänava korteris lõi 26-aastane mees oma elukaaslast. Juhtunu täpsed asjaolud on selgitamisel.

Vägivald võimuesindaja vastu

22. septembril leidis Tallinn-Narva maanteel aset vahejuhtum, kus liiklusjärelvalvet teinud politseinikku üritas rünnata 24-aastane naine. Politseinikud pidasid naise kahtlustatavana kinni.

Ähvardamine

Politseile teatas 40-aastane mees, et 21. septembril Sillamäel ähvardas tuttav mees teda ja tema elukaaslast telefoni teel füüsilise vägivallaga. Juhtunu täpsed asjaolud on selgitamisel.

Piiriturvalisus

21. septembril kontrolliti Narva-1 piiripunktis Eesti Vabariigist väljumisel 1964. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku. Naine viibis Schengeni riikides seadusliku aluseta 34 kalendripäeva. Naisele tehti ettekirjutus Eestist lahkumiseks 7 päeva jooksul. Isik suundus Venemaa Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargus
21. septembril sai politsei teate, et ööpäeva jooksul on Pärnus Telliskivi tänaval sisse tungitud kaubaruumi ning parklas seisvasse väikekaubikusse, kust varastati erinevaid tööriistu ja tööriideid. Esialgsel hinnangul on tekitatud varaline kahju ligi 2000 eurot.

Raplamaa

Vargused
21. septembril sai politsei teate, et varem vargusi toime pannud 72-aastane mees varastas Kohila alevis Lõuna tänaval kauplusest alkoholi.

21. septembril teatati politseile, et eelmise nädala alguses varastati Kohila alevis Viljandi maantee kauplusest rahakott, milles oli sularaha, isikutunnistus pangakaart ja mobiiltelefon. Esialgsel hinnangul on tekitatud varaline kahju ligi 4000 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressinõunikult.

 

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.