Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
PRIA alustab piima- ja sealihatootjatele mõeldud erakorralise toetuse väljamaksmist (2022-01-25 08:28:26)


PRIA alustas 24. jaanuaril piima- ja sealihatootjatele mõeldud COVID-19 puhangust tingitud erakorralise toetuse väljamaksetega. Kõik toetused makstakse toetusesaajatele välja käesoleva nädala jooksul.

PRIA otsetoetuste osakonna juhataja Tanel Trell ütleb: "COVID-19 pandeemia on ka loomapidajate jaoks olnud raske ning tegime kõik endast oleneva, et olukorra leevendamiseks mõeldud toetus jõuaks võimalikult kiiresti taotlejateni. Rõõm on öelda, et saame maksetega alustada tähtajast varem ning juba selle nädala jooksul jõuavad maksed toetusesaajate arvetele."

Piima- ja sealihatootjatele mõeldud erakorralise toetuse ühikumäärad kinnitati PRIA poolt 19. jaanuaril ning on järgnevad:

· piimalehmad - 36,69 eurot/piimatõugu lehma kohta;

· sead - 0,48268 eurot/taotleja tööjõukulu ühe euro kohta, mis ei ületa 2020. aastal seakasvatusest saadud müügitulu.

Toetuse taotluste vastuvõtt toimus 1.-7. detsembril 2021. aastal. Piimatõugu lehma kasvatuse eest makstava toetuse eelarve on ligi 3 miljonit eurot ning sealihatootjatele on eelarves ette nähtud üle 2,4 miljoni euro.

Andmeid enda toetuse laekumise kohta saab taotleja vaadata e-PRIA teenuses "Maksed ja võlgnevused" niipea, kui PRIA on tema maksekorralduse kinnitanud.

Allikas: PRIA pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.