Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tallinna Harju tänava haljasala pälvis asjatundjate tunnustuse (2007-10-12 07:21:02)

 

9.-10. oktoobrini Pärnus toimunud MTÜ Eesti Kommunaalmajanduse Ühingu aastakonverentsil valiti 2007. aasta parimaks kommunaalrajatiseks Harju tänava haljasala.

 

„Harju tänava haljasala parimaks objektiks valimine on Tallinna linnale kahtlemata tõsine tunnustus,” ütles kommunaalametit kureeriv abilinnapea Deniss Boroditš.

„Suure tänu on ära teeninud kõik need, kes Harju tänava korrastamisele ja haljasala rajamisele kaasa aitasid.”

 

Harju tänava haljasala projekteerimise ja rajamisega alustati 2006. aastal. Konserveeriti olemasolevad varemed, ehitati välja vee- ja kanalisatsioonitrassid, rajati tugimüürid, osaliselt trepid ja platsid, ehitati maa-alune pumba- ja filtriruum ning haljasala valgustus. 2006./2007. aasta talvel avati esmakordselt Harju tänava haljasalal kunstjääga liuväli.

 

Boroditši sõnul on Tallinn esitanud Harju tänava haljasala ka valgustuslahenduse Rahvusvahelise Linnavalgustuse Liidu (LUCI) ja Philipsi koostöös hinnatavate valgustusobjektide konkursile. „Selle konkursi võidutöö valitakse ja tehakse teatavaks novembri alguses toimuval LUCI aastakonverentsil,” lisas Boroditš.

MTÜ Eesti Kommunaalmajanduse Ühing algatas aasta parima kommunaalrajatise valimise traditsiooni 2006. aastal. Toona pälvis auväärse tiitli Pärnu rannapromenaad. Käesoleva aasta parima kommunaalrajatise nominentideks olid Tartus Võru tänava rekonstrueerimine ja  Jüri Lotmani mälestusmärgi rajamine. Tallinnas Kadrioru pargis Luigetiigi miljööväärtusliku keskkonna taastamine ning laste- ja noortepargi rajamine, Smuuli tee viadukti ehitus ning Harju tänava haljasala rajamine.

Allikas: Tallinna Linnavalitsuse 11.10.2007 teade.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.