Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tolmuvaba liivatamiskillustik Safe tõrjub tõhusalt talvist libedust (2008-01-04 01:03:01)

 

Kemira GrowHow talviseks uudistooteks on liivatamiskillustik Safe libedusetõrjeks. See on esimene spetsiaalselt libedusetõrjeks valmistatud tehiskillustik.

 

Safe on tugev ja tolmuvaba
Liivatamiskillustik Safe on 1. tugevusklassiga – murenematu ja kulumiskindel. Safe liivatamiskillustikku sobib kasutada nii jalg- kui sõiduteedel. Selle kasutamisel ei eraldu tolmu, mistõttu ei kaasne Safe liivatamiskillustiku kasutamisega ebameeldivat tänavatolmu.

 
Liivatamiskillustiku Safe tera suurus on 2–6 mm. Killustiku terade suurus, värv ja kuju tagavad tõhusa libedusetõrje. Killustik on kuiv ja seda on lihtne ühtlaselt puistata.

 

Safe liivatamiskillustik on loodussäästlik ja keskkonnasõbralik
Musta, kuiva ja kasutamisel tolmuvaba killustikku saab korduvalt kasutada. Safe libedusetõrje killustikku saab kasutada üha uuesti ja uuesti – pärast liivatamist võib kivikesed kokku pühkida ja panna hoiule ning kasutada taas, kui üllatab järgmine libedus. Safe’i killustikku võib kasutada igavesti. Safe’i kasutamine säästab taastumatuid loodusvarasid.


Kokkukogutud killustikku sobib kasutada ka murupinnase või aiamulla õhustamiseks.

 

Safe killustik on testitud
Toote turuletulekule eelnes põhjalik testimine eramute ja ridaelamute elanike seas. Safe liivatamiskillustikku kasutanud elanike poolt hinnati toote tõhusust, puhtust (õuealadel ei olnud pori ega tolmu) ja uuesti kasutamise võimalust.

 

Safe tagab tõhusa libedusetõrje, tänavad on turvalised ja puhtad

20 kg Safe piisab umbes 120 m2-le. GrowHow liivatuskillustik Safe on pakitud 20 kg ja suurtesse 500 kg kottidesse, mida on mugav transportida ka järelkäruga. 20-kilose pakendi hind on umbes 160 krooni ja 500-kilose suurpakendi hind umbes 3000 krooni. Libedusetõrje killustik Safe on saadaval hästivarustatud ehitus-, aia- ja kodutarvetekauplustes.


Lisainfo: AS Kemira GrowHow, Peterburi tee 44, 11415 Tallinn; telefon 606 2260, faks 606 2278; www.kemira-growhow.ee; Enn Silberg, tootejuht, telefon 506 9496; e-post enn.silberg@kemira-growhow.com; Kadri Kalamees, müügiesindaja, telefon 523 7403; e-post kadri.kalamees@kemira-growhow.com.

Allikas:
Kemira GrowHow AS  3.01.08.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.