Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Põlvamaa valdades on käivitumas kaevude programm (2008-01-31 00:02:32)

 

Põlvamaa omavalitsustele on riigi poolt eraldatud 2008. aastaks 2 miljonit krooni programmi kaasrahastamiseks.

 

Möödunud aastal rakendus pilootprojektina Võrumaal nn. kaevude programm, mille elluviimise kogemus on tänaseks tõestanud, et vajadus taolise ettevõtmise riigipoolse toetuse järele on suur ja seda on vaja teha ka Põlvamaal.

 

Põlvamaa Omavalitsuste Liidu tegevdirektori Hele Oidermaa edastusel on programmi eesmärk parandada puhta vee kättesaadavust ja kvaliteeti. 

Omavalitsuste ülesandeks on esiteks kaardistada Põlvamaa hajaasustuse piirkonnad (toetusi ei eraldata tiheasustusaladel ja üle 50 elanikuga kompaktse hoonestusega aladel), seejärel selgitada välja majapidamised, kel vajadus programmi toetuse järele.


Projekti elluviimine toimub kolmepoolse rahastamise alusel, milles võrdselt osalevad nii toetuse taotleja, kohalik omavalitsus ja riik.

Esmalt tuleb neil majapidamistel, kellel on probleeme kaevuveega, pöörduda võimalikult kiiresti oma piirkonna vallavalitsusse, et üheskoos analüüsida olemasolevat olukorda ja taotleja võimalusi programmis osalemiseks.

 

Valdadel tuleb üldandmed hajaasustuse infrastruktuuri veeprogrammi I etapi kohta esitada Siseministeeriumile juba 10. märtsiks 2008.

 

Allikas: www.polvamaa.ee  30.01.08.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.