Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Aed ja kokakunst
 
Kirsimaitseline arooniasiirup
 

6 liitrit aroonia mahla
4,8 kg suhkrut
10 ebaküdooniat
kirsilehti


Ebaküdoonia asendab edukalt sidrunhapet ja annab parema maitse. Enne lisamist eemaldada seemned
 
Valmistamine

1. Võta pool emailämbrit kirsilehti, vala peale kuum arooniamahl
2. Pane ämbrile kaas peale ja lase segul 12 tundi seista
3. Kurna mahl
4. Pane kurnatud mahl keema, lisa suhkur, seemnetest puhastatud ja tükeldatud ebaküdooniad
5. Riisu keemisel tekkiv vaht
6. Kui vahtu enam ei tule, siis tõsta siirup purkidesse ja kaaneta õhukindlalt

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.