Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Aed ja kokakunst
 
Ühepajatoit broileriga
 
1 väiksem broiler, 4 porgandit, 1 kg kapsast, 1 väiksem naeris, 1 kl herneid, 1 porrulauk, 6 kartulit, 1 sibul, praadimiseks õli, 1/2 kl rõõska koort, soola, pipart, 1 loorberileht, rohelist sibulat, tilli
 
Valmistamine
Tükelda broiler, pruunista kergelt pannil õlis sibulaga. Pane potti, lisa vesi ning sool ja keeda umbes 1 tund. Lisa tükeldatud aedviljad ja kartulid ja keeda seni, kuni aedvili peaaegu pehme. Lisa rõõsk koor ja lase keema tõusta. Puista valmis toidule peale maitseroheline.

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.