Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Aed ja kokakunst
 
Supialus (hoidis)
 
2 kg punapeete, 1 kg porgandeid, 3 kg kapsast, 300 g õli, 500 g sibulaid, 300 g paprikaid, 3 kg tomateid, 100 g soola, 200 g suhkrut, 2 suurt küüslaugu sibulat, 20 tera pipart, 7 spl äädikat, maitserohelist (till, petersell, seller, porrulauk)
 
Valmistamine
Võta suur emailpott. Vala õli potti, pane see tulele ja alusta köögivilja tükeldamist ning potti lisamist. Alusta peetidest, siis tükelda porgandid, kapsas, sibulad, paprikad, tomatid. Lisa tükeldamise järjekorras potti hauduma. Kuni järgmised juurviljad tükeldatud saad, on eelmised potis parajalt pehmed. Siis lisa sool, suhkur, tükeldatud küüslauk, äädikas ja maitseroheline. Tõsta kuumalt purkidesse ja kaaneta. Talvel lisa purgitäiele supialusele puljong, kuubistatud kartulid, viiner (hakkliha), mõni lusikatäis hapukoort ja maitsev supp on 30 minutiga valmis.

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.