Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Aed ja kokakunst
 
Ahjus küpsetatud õunad
 
õunu
hakitud metsapähkleid
rosinaid
mett või kaneeli-suhkrusegu
 
Valmistamine
Pese õunad, eemalda tervetel õuntel südamikud, jättes õiepoolse otsa kinni. Täida õunasüdamikuauk hakitud pähklite, rosinate ja mee seguga. Kui mett pole käepärast, siis kasuta kaneeli-suhkrusegu. Küpseta täidetud õunu 200 °C juures umbes 10 minutit.

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.