Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Aed ja kokakunst
 
Ühe öö kurgid
 

 

1 kg väikesi kurke

1 l vett

peotäis varrega mustsõstralehti

4 tilliõit koos varrega

3 küüslauguküünt

mädarõigast

2 sl jämedat keedusoola

 

 
Valmistamine
  1. Lahusta sool vees
  2. Lõika küüslauguküüned viiludeks, tükelda mädarõigas ja mustsõstralehed
  3. Lao kurgid suurde purki, pane peale tükeldatud maitsetaimed ja soolvesi
  4. Hoia purgitäit ööpäev köögis ilma kaaneta 
  5. Tõsta purk kurkidega külmkappi, et oleks söögi kõrvale külm ja krõmps kurk

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.