Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

Külmavaksik

Teema Lisatud
Janika: 2004-06-07 11:05:45
Tere. Avastasin sellel kevadel, et vana õunapuuaed ei taha lehte minna-lähemal vaatlusel selgus, et kõik õunapuud on täis rohelisi usse, lehed on äranäritud, kohati võrkudes,kõikides pungades on mitu ussi.Samad röövikud askeldavad ka kirsipuudel, sarapuudel,tammel,ungari sirelil.Uurides kirjandust, tundus et tegu on külmavaksikuga. Kuidas neist lahti saada-õunapuud on kõrged ja vanad-pritsida on peaaegu võimatu-maha aga ka ei raatsi võtta.Kuna tegemist on suvituskohaga, siis ümberringi on palju võsastunud kohti, kus tundub sama kahjur tegevuses.Kuidas sellele ründele piiri panna?
Aiatark: 2004-06-07 13:45:49
Kahjustus tundub olema tõesti laiaulatuslik. Pahategijatele piiri panemiseks sobiksid järgmised tõrjevahendid: Decis 2,5 EC (5 ml/10l), Fastac (2 ml/10 l) või Karate 5 EC (3 ml/10 l). Lisaks soovitan helistada Taimetoodangu Inspektsiooni ja küsida nõu telefonilt 671 2615 (Olga Pähnapuu).
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.