Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

hiina kask

Teema Lisatud
pätu: 2006-07-13 22:01:56
mõned ütlevad ka hiina roos selle taime kohta.asi siis selline et mu kasel murdus ilus suur oks ära.panin selle vette ja nüüd juba kaks nädalat möödas.oksal pole häda midagi,lehed kõik ilusad ja rohelised.ei taha et ta niisama ära kärbuks.olen kunagi korra üritanud aga siis ei õnnestunud. nimelt tahaks et see lill juured alla kasvataks aga ei tea kuidas seda teha. kas on üldse võimalik hiina kaske oksast kasvatada?
keikala: 2007-08-13 11:43:40
Millist mulda vajab hiina kask?
Ptii: 2007-08-13 19:45:20
Mul on ligi 40 a vanune kask, olen sellelt uusi võsusid võtnud uutelt võrsetelt. kui oks on väga puitunud juba, st vana, siis on raskem juuri alla saada. Tasub veel oodata, kaske on kerge kasvatada. Mullaks sobib täiesti universaalne lillemuld. Mäletan, vanasti võttis ema kompostihunnikust koduaiast mulda, kuumutas igaks juhuks üle, et "kaaslastest" vabaneda.
viola: 2007-08-16 23:00:23
on küll võimalik, läbi proovitud. vahel läheb, vahel ei. enamasti kasvatab paari nädalaga veeklaasis juured alla. väiksem oks läheb paremini kasvama. pole ise vastava 'juka'ga proovinud, äkki tasuks?
Ptii: 2007-08-17 18:13:08
Ja teine võimalus, kuidas kasvama saada üks oks, on: oks kohe potti ja talle klaas pähe, olen nii ka paljundanud lilli. Hoida ikka peal seni, kuni juured alla võtab. Mulla hoian niiske.
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.